Annonsørinnhold

Sommerens fineste skjørt for alle fasonger

Korte, mellomlange og lange. Her er de fineste sommerskjørtene.

SOMMERSKJØRT: Bare legger og skjørt er sommerens fineste kombinasjon. Foto: NTB Scanpix, produsentene
SOMMERSKJØRT: Bare legger og skjørt er sommerens fineste kombinasjon. Foto: NTB Scanpix, produsentene Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det norske været er ikke helt pålitelig for tiden, men ikke la det hindre deg i å kle deg elegant og sommerlig. De korteste skjørtene er kanskje forbeholdt de varmeste dagene, men denne sesongen er nettbutikkene fulle av mellomlange og lange skjørt, som er perfekte i den norske sommertemperaturen.

Match med et par boots, sneakers eller sandaler. Bruk med en skinnjakke til hverdags, og sleng en blazer over skuldrene til skjørtet, så er du klar for fest. Vi har valgt ut 16 flotte sommerskjørt - noe for enhver fasong. Korte, mellomlange og lange.

Lange skjørt

Sommerens fineste skjørt for alle fasonger

1. Skjørt fra Boss Orange 2. Blomstrete skjørt fra American Vintage 3. Stripete skjørt fra Marnella 4. Blomstrete omslagsskjørt fra Denim & Supply Ralph Lauren 5. Sort skjørt med blomster fra Sand

Korte skjørt

Sommerens fineste skjørt for alle fasonger

1. Grått omslagsskjørt fra Cubus 2. Hvitt skjørt med volangkant fra By Malina 3. Lyseblått omslangsskjørt fra Denim & Supply Ralp Lauren 4. Beige skjørt med blomstermønster og bred strikk i livet fra Ganni 5. Sølvfarget skjørt fra Mango 6. Rødt skjørt med blomster fra Gina Tricot

Mellomlange skjørt

Sommerens fineste skjørt for alle fasonger

1. Turkist plisséskjørt fra Gina Tricot 2. Blåmønstret skjørt fra Polo Ralp Lauren 3. Skjørt med gult print fra Second Female 4. Grått skjørt fra Hunkydory 5. Dus rosa skjørt med volanger fra Gina Tricot

KOMMERSIELT INNHOLD

Vi gjør leseren oppmerksom på at denne saken er produsert av Aller Medias kommersielle avdeling, og at produktlenkene i denne saken går til butikker og kjeder som Aller Media har et samarbeid med. Aller Media får en andel av salgsinntektene.

Skal du handle på nett? Husk å sjekke Dagbladets rabattkoder før du bestiller. Akkurat nå har Asos, Ellos, Nelly og Zalando aktuelle rabatter. Sjekk Dagbladet.no/rabattkode for alle tilbud akkurat nå.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer