Annonsørinnhold

Spar enorme summer på å samle små lån!

Mange opparbeider seg etterhvert flere mindre lån hos forskjellige aktører. Det kan fort bli uoversiktlig, og samtidig gi svært dårlig rentevilkår. Les videre for å finne ut hvordan du enkelt kan spare mange tusen kroner hver måned.

Er du en av de som bør vurdere refinansiering? Sjekk om det er penger å spare, for det kan fort være snakk om flere tusen kroner hvert år.
Er du en av de som bør vurdere refinansiering? Sjekk om det er penger å spare, for det kan fort være snakk om flere tusen kroner hvert år. Vis mer

Det er både fort gjort og dyrt å ha flere små lån på ulike plasser, og nordmenn er i verdenstoppen når det gjelder uhåndterlig gjeld. Tidligere har vi hatt svært gunstige lånerenter, men den tiden er dessverre over. Dette gjør at de fleste også merker at rentene på de mindre lånene svir ekstra mye. Men det er heldigvis gode nyheter! Man kan redusere utgiftene sine betraktelig ved å refinansiere.

Se hvor mye du kan spare i måneden her

På grunn av det nåværende rentebilde og fremtidige økonomiske spådommer, så er det ekstra viktig å ha kontroll på sin egen økonomiske situasjon. Det er heldigvis flere ulike aktører som kan hjelpe deg med akkurat dette. Hos Uno Finans kan du refinansiere lånene dine og samle de hos kjente og trygge aktører som Nordea, Bank Norwegian og Komplett Bank.

Søk refinansiering her

Spar enorme summer på å samle små lån!

Enkel prosess
Uno Finans snakker med bankene for deg, og finner det billigste tilbudet blant 21 kjente banker. Dersom din søknad blir godkjent, kan du velge tilbudet som passer deg best og deretter fullføre prosessen hos banken du selv har valgt. Dette kan potensielt spare deg enorme summer hver måned.

Sjekk ditt beste tilbudet her

Eff. rente 11.31%, 150.000kr, o/5 år, kostnad 43.467, Totalt 193 467;-.

Trygg hjelp som gir resultater
Uno Finans har 4,8 av 5 hos Trustpilot, med over 1100 kundeanmeldelser. Alle de fornøyde kundene betyr at du kan være trygg på at refinansiering har hjulpet flere. I tillegg slipper du å ta kontakt med flere banker, og dette sparer deg for mye tid og stress. Pengene du frigjør ved hjelp av refinansiering kan brukes til høyere eller flere avbetalinger på lånet, som gjør at du kan bli gjeldfri raskere.

Sjekk hvor mye du kan spare her

Uno Finans tilbyr

  • Lån fra 21 banker
  • Gratis og uforpliktende søknadsprosess
  • 150 000+ behandlede søknader
  • 4,8 av 5 i Trustpilot
  • Refinansiering
  • Boliglån
  • Boliglån uten fast jobb
  • Forbrukslån

Eff. rente 11.31%, 150.000kr, o/5 år, kostnad 43.467, Totalt 193 467;-.

Sjekk det beste tilbudet her

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer