Annonsørinnhold

Spar over 3000 kroner i året på TV-pakka

Norske husholdninger bruker i snitt 602 kroner i måneden* på TV og strømmetjenester. Har du kontroll på hva du egentlig betaler for din TV-pakke og strømmetjenester hver måned?

Spar over 3000 kroner i året på TV-pakka

Kanskje du burde finne frem kalkulatoren? Sjansen er nemlig stor for at du betaler unødvendig mye. Med Strim samler du TV-kanalene og strømmetjenestene dine på samme sted, og sparer penger samtidig.

Akkurat nå kan du spare mye penger ved å bytte ut TV-pakka med Strim.

Spar over 3000 kroner i året på TV-pakka

Markedets rimeligste TV-pakke

Bytter du ut din gamle TV-dekoder med Strim, kan du faktisk spare over 3000 kroner i året, og få tilgang til de mest sette TV-kanalene. I tillegg gir Strim deg tilgang til flere populære strømmetjenester som HBO Max, TV 2 Play og Viaplay – inkludert i abonnementet!

Det er mange penger. Særlig med tanke på at alt stiger i pris om dagen. Til og med rentene stiger. Det eneste som ikke stiger er kjøpekraften din. Hvorfor da sløse?

Finn din nye TV-pakke her.

Spar over 3000 kroner i året på TV-pakka

Samle sporten på ett sted

Med Strim sparer du ikke bare penger. Du får også samlet TV-kanaler og strømmetjenester på ett og samme sted – enten du skal se en fotballkamp, en film eller favortittserien din. Du kan se Champions League, Premier League, Eliteserien, La Liga og Bundesliga. I tillegg kan du se tennis, Formel 1 og mye annen sport. Alt dette mens du sparer over 3000 kroner i året.

Sjekk ut sportspakkene våre.

På toppen av det hele får du redusert pris de første 6 månedene. En skikkelig nobrainer, eller vinn-vinn-situasjon om du vil.

Bli Strim-kunde og få en rimeligere TV-hverdag.

Spar over 3000 kroner i året på TV-pakka

* Medievision, april 2023

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer