Annonsørinnhold

Spar stort på tredemøller

Nå får du både brettbare og vanlige tredemøller til superpriser!

Walkingpad R1 Pro veier bare 33 kilo og kan brettes sammen og stues vekk. Nå får du den og flere andre tredemøller på tilbud.
Walkingpad R1 Pro veier bare 33 kilo og kan brettes sammen og stues vekk. Nå får du den og flere andre tredemøller på tilbud. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Høsten er her, og snart starter også innetreningen for mange av oss. Hvis du kunne tenke deg å kjøpe en tredemølle til hjemmebruk, men har slått det fra deg grunnet plassmangel eller økonomi, bør du spisse ørene:

To nettbutikker har for tiden salg på tredemøller, og det er nå mulig å få både vanlige møller og den nye typen møller som er brettbare og lette, til meget fine priser.

Spar 3000 kroner på Walkingpad
For et par år siden ble det lansert en helt ny type tredemøller som har revolusjonert markedet for hjemmetrening. De såkalte Walkingpadene er lette og tynne og kan brettes sammen, noe som gjør at de enkelte kan stues vekk når de ikke er i bruk.

Det er også enkelt å frakte møllene til jobbkontoret eller på hytta, slik at du kan trene akkurat når det måtte passe deg. Hva med å gå deg en tur eller ta en lett jogg mens du jobber eller ser TV? En genial måte å forbrenne kalorier på!

Se alle Walkingpads her

I sommer kom tre nye versjoner av Walkingpad på det norske markedet. Nettbutikken Mystuff, som har enerett på Walkingpad i Norge, har derfor satt ned prisen på den originale modellen R1 Pro med hele 3000 kroner.

Les mer om R1 Pro og sjekk den lave prisen

Walkingpad settes enkelt opp og kan brukes hvor som helst i huset. Her viser personlig trener Helene Drage hvordan hennes modell R1 Pro brukes.
Walkingpad settes enkelt opp og kan brukes hvor som helst i huset. Her viser personlig trener Helene Drage hvordan hennes modell R1 Pro brukes. Vis mer

De nye modellene ble solgt ut i rekordfart, og et nytt parti med nye Walkingpads kommer til Norge i midten av oktober. Du kan forhåndsbestille her.

Tilbud på vanlige tredemøller
Hos X-Life er det for tiden svært fine priser på flere av nettbutikkens mest populære tredemøller. Se utvalget her.

X-erfit Run 100 – spar 2500 kroner

Spar stort på tredemøller

Denne bestselgeren hos X-Life koster nå kun 5499 kroner. Den har maksfart på 12 km/t og 3 stigningsnivåer som justeres manuelt. Tredemøllen kommer med 12 forhåndsinnstilte programmer, dette gjør det lett for deg å finne et treningsprogram som passer for deg og dine mål.

På håndtakene finner du pulsmålere som gir deg en effektiv måte å kontrollere puls på. Run 100 er en brukervennlig og plassbesparende tredemølle som enkelt kan legges sammen slik at den tar liten plass når den ikke er i bruk.

En perfekt mølle for deg som har lyst til å komme i form uten å bruke for mye penger.

Les mer om X-erfit Run 100 og bestill på tilbud her

X-erfit Run 200 – spar 3000 kroner

X-erfit Run 200 tar liten plass når den er foldet opp.
X-erfit Run 200 tar liten plass når den er foldet opp. Vis mer

Dette er en mer avansert modell enn Run 100, men prisen er likevel så lav som 6999 kroner. Run 200 har en maksfart på 16 km/t og 12 stigningsnivåer. Den ble kåret til beste budsjettvalg i en test av tredemøller utført av Getfitness.

Les mer om X-erfit Run 200 og bestill på tilbud

Se alle møller på tilbud hos X-Life

Verksted i Norge og gratis frakt
Mystuff, som selger Walkingpads, har verksted i Norge og skaffer reservedeler til Walkingpad dersom det skulle bli behov for reparasjoner. Det er gratis frakt for alle varer over 1000 kroner.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer