Annonsørinnhold

Spår tidenes fotball-kveld: Slik ser du Bodø/Glimt mot Dinamo Zagreb

I kveld møter Bodø/Glimt kroatiske Dinamo Zagreb. Går det rette veien så kan kveldens fotballkamp bli historisk. Vi viser deg hvordan du se den spennende kampen gratis.

Det er et sterkt lag som står klare for Champions League-playoff. Klarer Bodø/Glimt med Salvesen og Saltnes i spissen å holde nervene i sjakk under kveldens kamp?
Det er et sterkt lag som står klare for Champions League-playoff. Klarer Bodø/Glimt med Salvesen og Saltnes i spissen å holde nervene i sjakk under kveldens kamp? Vis mer

Mye står på spill når Bodø/Glimt møter kroatiske Dinamo Zagreb på hjemmebane i kveld. Det forventes folkefest på Aspmyra og en hel fotballnasjon vil følge deres jakt på kvalifisering til Champions League over TV-skjermen.

Dersom de tar seg videre til gruppespillet så skrives det norsk fotballhistorie. Bare ved å kvalifisere seg så anslåes det at Glimt tjener i overkant av 200 millioner, så presset er enormt.

Se kampen her

Her får du tak i Manchester City og Haalands bortedrakt

Se kampen uten kostnad
Dersom du ikke har tilgang til kampen i ditt TV-abonnement, så har vi et godt tips: Kampen kan du se på TV 2 Play, som er inkludert i Strim sine pakker. De første sju dagene er kostnadsfrie, så du kan teste ut om Strim er noe for deg før du eventuelt blir betalende kunde.

Prøv Strim gratis i 7 dager

All sport samlet på et sted
Strim har et enormt sportstilbud, og ved å velge Sport Basis gratis i syv dager får du ikke bare tilgang til Champions League, men også Europa League, spansk La Liga, tysk Bundesliga, vintersport, Formel 1 og 2, tennis, NFL og mye annet spennende innhold.

Ønsker du Premier League kan du få tilgang til det også, Strim spanderer verdens største fotballiga på deg i 28 dager hvis du er abonnent på Strim Mye-pakken til 449 kr.

Strim spanderer Premier League-tilgang i 30 dager. Kampanjen varer ut august.
Strim spanderer Premier League-tilgang i 30 dager. Kampanjen varer ut august. Vis mer

Se de mest populære seriene og filmene
Strim er en norske strømmetjeneste som har samlet mange av de mest populære strømmetjenestene og TV-kanalene på ett sted. Som Strim-abonnent får du ikke bare tilgang til masse spennende sport, men også noen av de største seriene og filmene.

Nye HBO Max er en av fem strømmetjenester som er inkludert i abonnementet. Der finner du superpopulære serier som «Game of Thrones», «Westworld» og «Succession», men også innhold fra blant annet Cartoon Network og Warner Bros.

Warner Bros-filmene kan du se på strømmetjenesten kun 45 dager etter kinopremieren.

Som Strim-abonnent kan du strømme den nye Batman-filmen på HBO Max.
Som Strim-abonnent kan du strømme den nye Batman-filmen på HBO Max. Vis mer

Prøv Strim gratis i 7 dager

Dette får du hos Strim:

  • HBO Max
  • Viaplay
  • Paramount+
  • TV 2 Play
  • Nordisk Film+
  • TV 2 Sport 1 og 2
  • 4 sportskanaler fra Viaplay
  • 33 andre TV-kanaler.

Prøv Strim gratis i 7 dager

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer