Annonsørinnhold

Spar Trumf-bonus i over 200 nettbutikker

Trumf er NorgesGruppens eget fordelsprogram og mange forbrukere er opptatt av å gjøre en god handel. I år har antallet Trumf-medlemmer økt med 100 000, og over 2,4 millioner av befolkningen er i dag medlem av fordelsprogrammet, som gir bonus når du handler i Kiwi, Meny, Spar og Joker.

Spar Trumf-bonus når du handler på nett også.
Spar Trumf-bonus når du handler på nett også. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det mange ikke vet er at du også kan spare Trumf-bonus i over 200 nettbutikker med Trumf sitt eget fordelsprogram for netthandel ViaTrumf. Les mer om hvordan du sparer Trumf-bonus på ViaTrumf lenger ned.

Slik sparer du Trumf-bonus

Å spare Trumf-bonus når du netthandler med ViaTrumf er enkelt. Du må bare huske på noen enkle regler underveis. For å spare Trumf-bonus på din netthandel må du logge inn på ditt Trumf-medlemskap på ViaTrumf.no før du finner nettbutikken du ønsker å handle i. Som innlogget på ViaTrumf får du oversikt over alle nettbutikkene som gir Trumf-bonus. Når du har funnet nettbutikken du ønsker å handle i klikker du deg inn på nettbutikken fra ViaTrumf.no og handler som vanlig. Husk å starte med tom handlekurv når du handler med ViaTrumf.

Vil du være sikker på å aldri gå glipp av Trumf-bonus når du handler på nett bør du installere ViaTrumf-bonusvarsler. ViaTrumf bonusvarsler er et verktøy som sier ifra når du besøker nettbutikker hvor du kan spare Trumf-bonus. Les mer her.

ViaTrumf har samarbeid med både strømleverandører, reiselivsaktører og nettbutikker. På Viatrumf.no får du oversikt over hvor du som Trumf-medlem kan spare Trumf-bonus i de over 200 nettbutikkene, sortert etter forskjellige kategorier.

Enten du planlegger for en jobbreise eller familieferie, finner du populære reiseleverandører på ViaTrumf som Hotels.com , Expedia og Nordic Choice Hotels hvor du kan fort kan spare flere tusen kroner i året.

Handler du ofte klær og kosmetikk på nett? Ja, da er det mye å spare ved å benytte seg av ViaTrumf. Innenfor mote og kosmetikk finner du over 50 nettbutikker hvor du kan spare bonus. Hos BliVakker 5 %, H&M 2,3 %, Miinto 4,6 %, Care of Carl 7,8 % Cubus gir 5 % Trumf-bonus.

Om du planlegger aktivitetsferie i Norge i sommer finner du spennende tilbydere innen tur- og sportsutstyr. Her finner du håndfull nettbutikker som tilbyr utstyr til tur og trening, for eksempel Stormberg som gir 7,8 % Trumf-bonus på alle kjøp.

Mange syns det er vanskelig å finne på gaver, men kanskje en opplevelse i form av underholdning kan være et godt tips? Kjøp en god bok i gave eller kanskje en bestselger til deg selv, og få Trumf-bonus på kjøpet. Tanum gir deg 6,2 % og Adlibris gir 4,6 % Trumf-bonus.

Gjør som mange andre - meld deg inn og spar Trumf-bonus også når du handler på nett. Les mer om ViaTrumf her.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer