Annonsørinnhold

Spar Trumf-bonus når du handler på nett også.
Spar Trumf-bonus når du handler på nett også. Vis mer

Spar Trumf-bonus i over 200 nettbutikker

Trumf er NorgesGruppens eget fordelsprogram og mange forbrukere er opptatt av å gjøre en god handel. I år har antallet Trumf-medlemmer økt med 100 000, og over 2,4 millioner av befolkningen er i dag medlem av fordelsprogrammet, som gir bonus når du handler i Kiwi, Meny, Spar og Joker.

Det mange ikke vet er at du også kan spare Trumf-bonus i over 200 nettbutikker med Trumf sitt eget fordelsprogram for netthandel ViaTrumf. Les mer om hvordan du sparer Trumf-bonus på ViaTrumf lenger ned.

Slik sparer du Trumf-bonus

Å spare Trumf-bonus når du netthandler med ViaTrumf er enkelt. Du må bare huske på noen enkle regler underveis. For å spare Trumf-bonus på din netthandel må du logge inn på ditt Trumf-medlemskap på ViaTrumf.no før du finner nettbutikken du ønsker å handle i. Som innlogget på ViaTrumf får du oversikt over alle nettbutikkene som gir Trumf-bonus. Når du har funnet nettbutikken du ønsker å handle i klikker du deg inn på nettbutikken fra ViaTrumf.no og handler som vanlig. Husk å starte med tom handlekurv når du handler med ViaTrumf.

Vil du være sikker på å aldri gå glipp av Trumf-bonus når du handler på nett bør du installere ViaTrumf-bonusvarsler. ViaTrumf bonusvarsler er et verktøy som sier ifra når du besøker nettbutikker hvor du kan spare Trumf-bonus. Les mer her.

ViaTrumf har samarbeid med både strømleverandører, reiselivsaktører og nettbutikker. På Viatrumf.no får du oversikt over hvor du som Trumf-medlem kan spare Trumf-bonus i de over 200 nettbutikkene, sortert etter forskjellige kategorier.

Enten du planlegger for en jobbreise eller familieferie, finner du populære reiseleverandører på ViaTrumf som Hotels.com , Expedia og Nordic Choice Hotels hvor du kan fort kan spare flere tusen kroner i året.

Handler du ofte klær og kosmetikk på nett? Ja, da er det mye å spare ved å benytte seg av ViaTrumf. Innenfor mote og kosmetikk finner du over 50 nettbutikker hvor du kan spare bonus. Hos BliVakker 5 %, H&M 2,3 %, Miinto 4,6 %, Care of Carl 7,8 % Cubus gir 5 % Trumf-bonus.

Om du planlegger aktivitetsferie i Norge i sommer finner du spennende tilbydere innen tur- og sportsutstyr. Her finner du håndfull nettbutikker som tilbyr utstyr til tur og trening, for eksempel Stormberg som gir 7,8 % Trumf-bonus på alle kjøp.

Mange syns det er vanskelig å finne på gaver, men kanskje en opplevelse i form av underholdning kan være et godt tips? Kjøp en god bok i gave eller kanskje en bestselger til deg selv, og få Trumf-bonus på kjøpet. Tanum gir deg 6,2 % og Adlibris gir 4,6 % Trumf-bonus.

Gjør som mange andre - meld deg inn og spar Trumf-bonus også når du handler på nett. Les mer om ViaTrumf her.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer