Annonsørinnhold

Spilte for 90 kroner - vant 27 millioner

På lørdag er det duket for nok en V75-runde på Jarlsberg, og det er ca. 12 millioner til alenevinner.*

Spilte for 90 kroner - vant 27 millioner

Det ligger an til en spennende V75-omgang på Jarlsberg denne lørdagen, med ca.12 millioner kroner til en alenevinner.*

Spill Stalltips her

Spillefristen er lørdag kl. 15.00.

Jubeldag for mange

En svensk småbarnsfar i 40-årene hadde full klaff på sitt svenske V75-spill 23. april. Han hadde selv satt opp en V75-kupong til 90 kroner, og kunne innkassere gevinsten på 27 millioner.

Han var selvfølgelig veldig glad, men samtidig i sjokk etter at det svenske spillselskapet ringte og fortalte om gevinsten.

THRILLER PÅ JARLSBERG: Det er duket for spennende runder under lørdagens V75 på Jarlsberg. Foto: www.hesteguiden.no
THRILLER PÅ JARLSBERG: Det er duket for spennende runder under lørdagens V75 på Jarlsberg. Foto: www.hesteguiden.no Vis mer

Andre som også var heldige denne dagen, er de 23 personene som på lørdagen leverte in hver sin ferdigutfylte Stalltips-kupong for V75-løpene på Sørlandets travpark. Det endte med toppgevinsten på samtlige, og alle kunne glede seg over 40.000 ferske kroner inn på kontoen.

Under årets Påskebonanza ramlet det også inn med vinnere. Én av disse var en godt voksen kar fra Indre Troms. Han hadde satset 144 kroner og endte opp med 186.000 kroner i premie.

- Jeg har som oftest bidratt til andres gevinst med mine spill, men denne gangen var det min tur. Det var moro å vinne, og nå har kona bestilt nytt tak på huset, sier nordlendingen.

De som ikke kan noe om hest, eller ikke vil fylle ut V75-kupongen selv, har en enkel måte å bli med på. Med Stalltips velger Rikstoto ut en blanding av favoritter og outsidere og setter opp en ferdig utfylt kupong.

Spill Stalltips her

Spilte for 90 kroner - vant 27 millioner

Stalltips - spill som ekspertene

Stalltips er den geniale løsningen for alle som synes det er gøy å spille på trav, men som ikke har spesielt greie på hestesport.

Det er ikke nødvendig å vite noe som helst om verken baneforhold, hestenes humør eller kuskenes dagsform for å spille som proffene. Med en V75 Stalltips-kupong, er jobben allerede gjort.

Rikstoto velger ut favoritter og outsidere - og serverer dem som ferdigutfylte Stalltips-kuponger. Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, øker sjansene for å vinne de store premiene.

Spill Stalltips her

*Les mer om ansvarlig spill og vinnersjanser. Du kan også lese mer hos Hjelpelinjen. Aldersgrense 18 år.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer