Annonsørinnhold

Stoix – de perfekte back to work-skjortene

Trenger du nye skjorter nå som du er tilbake på kontoret? Da bør du vurdere disse stilige, behagelige og strykefrie skjortene.

Emil Hegle Svendsen er ambassadør for det norske skjortemerket Stoix. - Den mest behagelige skjorta jeg noensinne har hatt på meg. I tillegg ser den bra ut, og jeg slipper å stryke den, er skiskytterlegendens som over skjortene.
Emil Hegle Svendsen er ambassadør for det norske skjortemerket Stoix. - Den mest behagelige skjorta jeg noensinne har hatt på meg. I tillegg ser den bra ut, og jeg slipper å stryke den, er skiskytterlegendens som over skjortene. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Hjemmekontor og minimalt med selskaper og fester har ført til at det er få av oss som har hatt bruk for å ruste opp garderoben med nye skjorter det siste halvannet året.

Nå er det imidlertid en helt annen jobbhverdag for mange, og forhåpentligvis blir det også langt flere sosiale anledninger der det passer å iføre seg en stilig skjorte.

Les også: Guide til klærne du trenger på kontoret

Si farvel til rynker og svetteringer

Det norske merket Stoix har spesialisert seg på komfortable og strykefrie skjorter med fukttransporterende egenskaper. Ettersom de holder fasongen helge dagen og hjelper deg å unngå svetteringer, passer de like bra på jobben som på sommerfesten.

Snittet er klassisk, og stoffet er laget i en 4-way stretch som normalt bare finnes i teknisk bekledning. Det rynkefrie stoffet lar deg rulle opp ermene uten å sitte igjen med trekkspillmønster etterpå. Den slitesterke skjora kan fint legges i en ryggsekk og tas på igjen uten å måtte frem med strykejernet.

Og etter timevis med bruk gjør det fukttransporterende stoffet at skjorten fortsatt føles som da du tok den ut av skapet på morgenen.

Skjortene finnes i slim og regular, og du kan velge mellom flere ulike farger. Se utvalget her!

Såkalt moisture wicking-teknologi gjør at Stoix-skjorten føles like frisk ut som da du tok den på deg på morgenen, selv etter en lang dag ute eller på kontoret.
Såkalt moisture wicking-teknologi gjør at Stoix-skjorten føles like frisk ut som da du tok den på deg på morgenen, selv etter en lang dag ute eller på kontoret. Vis mer

- Utrolig behagelig å ha på seg

Det er friluftseksperten Milrab som er hovedforhandler av Stoix-skjortene. Salget har gått svært bra etter lanseringen av merket i 2020, og tilbakemeldingene fra kundene er svært positive:

Denne skjorten er utrolig behagelig å ha på seg. Man kjenner nesten ikke at den er på. Den har også en super passform. 5 av 5 stjerner fra meg! Jan, juni 2021

Utrolig fornøyd med Stoix-skjortene mine. Fått meg den nye modellen nå, og om mulig, enda mer fornøyd! Kragen er litt stivere, enn forrige modell, som jeg likte godt da man ikke ser slipset igjennom kragen. Anbefales! Petter, juni 2021.

Her få du tak i Stoix-skjortene

PS: Visste du at Milrab er kjent for stort utvalg og gode priser på sportsklokker og sportsbriller fra merker som Oakley, Northug, Garmin og Polar? Se selv her.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer