Annonsørinnhold

Stort pinsesalg på sport-og friluft

Denne pinsen har flere av de største sportsbutikkene slått til med skikkelig bra tilbud.

Klar for fjellturer i sommer? Nå kan du gjøre gode kupp før ferien.

Klar for fjellturer i sommer? Nå kan du gjøre gode kupp før ferien.


Vis mer

Denne pinse-helgen kan du gjøre gode kupp hos flere av Norges største sportsbutikker. Planlegger du en aktiv sommer ute i skog og mark så er dette et godt tidspunkt å slå til på. Her har vi oppsummert de beste tilbudene, samt laget en oversikt over de mest spennende produktene på salg.

De beste tilbudene:
Hos Anton Sport får du 25 % rabatt på alle solbriller og 20-50 % rabatt på alt fra DB.

Get Inspired har satt i gang dere beste sommersalg noensinne med opptil 70 % rabatt.

Milrab fortsetter sin «sommer-kickoff» med opptil 45 % avslag på sko, klær og turutstyr.

Sportsnett har 20-50 % rabatt på alt du trenger for å sove ute.

De mest spennende produktene på salg:

Spar 400 kr på populær løpesko til terreng

Stort pinsesalg på sport-og friluft

Gjør et kupp på New Balance Fresh Foam Hierro v6 - Mountain Tea. Denne skoen er designet for optimal komfort når du skal løpe i utfordrende terreng. Skoens teknologi gir ekstra god demping og støtte.

Salg på populært liggeunderlag

Stort pinsesalg på sport-og friluft

Få luksusfølelsen på tur med dette populære liggeunderlaget fra Exped. Downmat XP7 er et konfortabelt og varmt underlag designet med gåsedun for å redusere varmetap og gi eksta god liggekomfort. Er du opptatt av å sove godt på tur så er dette liggeunderlaget for deg.

Spar 1000 kr på kvalitets-sekk til mellomlange turer

Stort pinsesalg på sport-og friluft

Nå kan du spare stort på denne populære ryggsekken fra Lundhags. Gneik-modellen er en avansert ryggsekk designet for mellomlange distanser. Denne allsidige ryggsekken kan brukes hele året, har førsteklasses stabilitet, god ventilasjon samt ekstern rammekonstruksjon som tåler tung last.

1000 kr i rabatt på bestselger fra DB

Stort pinsesalg på sport-og friluft

Her kan du virkelig gjøre et kupp på bestselgeren «The Little Bastard» fra DB. Denne er perfekt å ha med på ferie. Baggen rommer nemlig hele 60 L, har kraftige hjul og uttrekkbart håndtak. I tillegg har den et smart åpningssystem i front som gir god oversikt på tur.

Salg på populær modell fra Oakley

Stort pinsesalg på sport-og friluft

Nå får du 25 % rabatt på populære Oakley Radar EV Path. Denne modellen sies å være en milepæl innen raske sportsbriller. Brillen er svært lett, og sitter som støpt på ansiktet uansett hvilken aktivitet du holder på med. Denne modellen passer også ypperlig dersom man sykler fordi den har et utvidet synsfelt oppover.

Kupp på bestselger fra Bergans

Stort pinsesalg på sport-og friluft

Gjør et kupp på denne bestselgende skalljakken fra Bergans. Dette er en sikker vinner dersom du ønsker en skalljakke som beskytter mot vær og vind, har gode ventilasjonsløsninger og er lett og pakkevennlig. Her holder du deg tørr og komfortabel hele sesongen.

Salg på funksjonell og superlett løpesko

Stort pinsesalg på sport-og friluft

T-2000 ™ 10 fra Asics gir optimal støtte og stabilitet når du skal på løpetur. Gel-teknologien er plassert slik at den reduserer det totale støtet fra bakken. I tillegg er dette en sko som puster godt og som føles behagelig på foten.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer