Annonsørinnhold

Stort salg på de norske Halite-bagene

De robuste bagene fra Halite brukes av spesialstyrker verden over, men passer også for vanlige folk. Nå er flere populære modeller på tilbud.

Stort salg på de norske Halite-bagene

Det norske merket Halite har utviklet utstyr for militære og maritime operasjoner og ekspedisjoner siden 2006. Utviklingsgruppen består av eksmilitære med bakgrunn i spesialstyrker og designere med ekspertise innen friluft, klatring og ekspedisjoner.

Se stort salg på Halite-favoritter
Halite utvikler blant annet robuste bager, og alle produktene er tilpasset, testet og skreddersydd for å oppnå optimal kvalitet.

Spesialstyrker verden over bruker produkter fra Halite, og i Norge står blant annet Forsvaret, helikopterpersonell og røykdykkere på kundelisten.

Stadig flere privatpersoner har også lagt merke til det røffe designet og den gode kvaliteten på bagene, og produktene fra Halite er nå mer og mer vanlig blant helt vanlige personer.

Se også: Stort salg på telt, soveposer, liggeunderlag, hodelykter og stormkjøkken

Knalltilbud på bagger og soveposer fra HaliteHos friluftseksperten Milrab er det for tiden salg på utstyr fra Halite, og du kan spare opp til 40 prosent på noen av de mest populære modellene.

OBS! Salget avsluttes ved midnatt 1. september.

Her er noen av de beste kjøpene du gjør på Halite-salget:

Halite Void – spar 500 kroner

Stort salg på de norske Halite-bagene

Opprinnelig utviklet som et spesialprosjekt for profesjonell bruk. Men nå bestemte Halite seg for å introdusere denne versjonen av Void til massemarkedet som en begrenset utgave.

Les mer om baggen og bestill på tilbud her
Se flere Void-modeller på tilbud her

Brukeranmeldelse
Anbefaler denne bagen til de som vil ha en god reisebag som tåler ekstremt mye. God å bære og har masse lommer. Kvalitet hele veien.
Vergard

Halite Tupikal – spar 1000 kroner

Stort salg på de norske Halite-bagene

Halite Tupilak er en robust bag med rollup-lukkeløsning. Denne lukkeløsningen gir en stor åpning inn til hovedrommet, slik at du har enkel tilgang til utstyret ditt. Finnes i to farger.

Les mer om baggen og bestill på tilbud her

Brukeranmeldelse:
Definitivt den kuleste bagen på markedet. Alt annet er bare billige kopier av hverandre. Var en storforbruker av de gamle North Face-bagene. Nå sverger jeg til disse. Superslitesterke og masse bra lommer. Stor åpning som gjør den veldig lett å pakke. Neste bag blir en vanntett Halite bag for sjø og moro.
Greg

Halite Kraken – spar 1290 kroner

Stort salg på de norske Halite-bagene

Halite Kraken er designet for å enkelt kunne transporteres enten i båt eller når du er på reise. Baggen har vanntett dobbeltsidig belegg.

Les mer om baggen og bestill på tilbud herSe alle Kraken-modeller på tilbud her

Halite overbag sovepose – spar 750 kroner

Stort salg på de norske Halite-bagene

Halite produserer også soveposer i knallbra kvalitet. Denne modellen fungerer selvstendig som en sommersovepose, men kan også brukes for å isolere dine andre soveposer slik at de tåler vintertemperaturer. Temperaturøkningen blir på hele 14 grader. Med liten pakkestørrelse og vekt på kun 1064 gram er denne overtrekkposen perfekt å ha med på tur.

Les mer om soveposen og bestill på tilbud her

Brukeranmeldelse:
Genialt tilskudd til 3-sesong og vinterposen min. Har brukt overbagen med western mountaineering ultralight ned til -18 uten problemer. Stor nok til å stappe et liggeunderlag inni sovposen også. Perfekt til sommer og hengekøyebruk. Sklir ikke rundt på underlaget.
Kristoffer

Se også: Stort salg på telt, soveposer, liggeunderlag, hodelykter og stormkjøkken hos Milrab

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer