Annonsørinnhold

Strim spanderer Premier League i 30 dager

Denne helgen går startskuddet for verdens mest populære fotballiga, Premier League. Vi viser deg hvordan du får tilgang til alle kampene med Strim.

Premier League er endelig i gang og flere av verdens beste fotballlag skal kjempe om seier. Hvilke lag vil ta seg helt til topps under årets liga?
Premier League er endelig i gang og flere av verdens beste fotballlag skal kjempe om seier. Hvilke lag vil ta seg helt til topps under årets liga? Vis mer

Endelig er det klart for høst, fotball og Premier League og denne helgen spilles de første kampene i ligaen. På fredag stakk Arsenal av med seier mot Crystal Palace, og på lørdag møtes blant annet Liverpool og Fulham.

Nå spanderer Strim den første måneden med Premier League

Strim spanderer Premier League i 30 dager
Strømmetjenesten Strim feirer sesongoppstart med Strim Mye + Sport Premium abonnement til kun 449 kr. Det betyr at du får tilgang til Premier League kostnadsfritt i hele 30 dager. Etter denne perioden starter en månedspris på 998 kr. Tilbudet varer ut august.

All sporten du ønsker samlet på ett sted
Med Strim Mye + Sport Premium får du også tilgang til Champions League, La Liga, Bundesligaen, Formel 1 og 2, NFL, MLB og mye annen spennende sport. Det er ingen bindingstid, som betyr du kan si opp eller endre abonnementet slik det passer for deg.

Hos Strim kan du se de nyeste seriene og filmene fra en rekke populære strømmetjenester.
Hos Strim kan du se de nyeste seriene og filmene fra en rekke populære strømmetjenester. Vis mer

Dette får du hos Strim:

  • HBO Max
  • Viaplay
  • Paramount+
  • TV 2 Play
  • Nordisk Film+
  • TV 2 Sport 1 og 2
  • 4 sportskanaler fra Viaplay
  • 33 andre TV-kanaler.

Se de mest populære seriene og filmene hos Strim
Strim har samlet flere av de mest populære strømmetjenestene og TV-kanalene på ett sted. Det gjør det enklere for deg å finne hva du vil se på til en sannsynligvis rimeligere pris. Som Strim-abonnent kan du se fram til masse spennende sport, men også de beste seriene og filmene.

Nye HBO Max er en av fem strømmetjenester som er inkludert i abonnementet. Der finner du superpopulære serier som «Game of Thrones», «Westworld» og «Succession», men det er også innhold fra blant annet Cartoon Network og Warner Bros.

Les mer om tilbudet og få tilgang til Premier League her

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer