ANNONSØRINNHOLD

D+LJ: Lalle Johnson har vært i klesbransjen i 40 år. I høst er svensken ute med sin egen kolleksjon i samarbeid med Dressmann, døpt D+LJ. Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer

Stylistens seks beste tips: Slik skal en mann kle seg

Svenske Lalle Johnson står bak den nye kolleksjonen D+LJ.

I Sverige er Lalle Johnson en motelegende å regne. Johnson startet som modell.

Siden har han jobbet som stylist og designkonsulent for en rekke store motemagasiner og velkjente motemerker i flere tiår. Samtidig har Johnson vært stylist og konsulent for Dressmann i 26 år.

Nylig ble han kåret til en av Sveriges best kledde menn. Nå lanser Johnson og Dressmann en ny kolleksjon sammen: D+LJ.

ITALIENSK OG NORDISK: Lalle Johnson har vært et stilkon siden 1980-tallet. Det kommer også norske menn til gode.
ITALIENSK OG NORDISK: Lalle Johnson har vært et stilkon siden 1980-tallet. Det kommer også norske menn til gode. Vis mer

Eksklusiv kolleksjon

Den eksklusive kolleksjonen gjenspeiler Lalle Johnsons egen stil og krav til kvalitet, samt hans ønske om helhet i ethvert antrekk.

Dressmann.no: Se alle plaggene og velg størrelse og farge

D+LJ-kolleksjonen er å finne i utvalgte Dressmann-butikker og i nettbutikken allerede 18. september.

HARMONI: D+LJ-kolleksjonen består av plagg i farger som kan brukes sammen - med et smalt snitt.
HARMONI: D+LJ-kolleksjonen består av plagg i farger som kan brukes sammen - med et smalt snitt. Vis mer

Slik beskriver Lalle Johnson kolleksjonen:

– Det er en klassisk kolleksjon som samtidig er lett å leke med. Den er også veldig enkel å kombinere, da den innehar alt i fra dresser, blazere, chinos, frakk og skjorter til strikkeplagg og accessoarer som slips og hankies, sier Johnson.

D+LJ-kolleksjonen trekker veksler på både italiensk stil og skandinaviske farger.

Nordisk klima

Looken er myk og tilpasset et nordisk klima, i ulike toner av brunt, grått, blått og grønt.

Det betyr at klærne uten problemer kan kombineres. Dette er klær stilsikre Lalle Johnson liker å bruke selv, men som han tror passer menn i alle aldre.

- For meg handler det ikke om trender lenger, det handler om passform, materialer og god kvalitet.

• D+LJ: Les mer om kolleksjonen

Lalle Johnson er hyret inn av Dressmann fordi han de siste tiårene har markert seg som en av Sveriges ledende stylister.

Sammen med Dressmanns designere har han designet klær som kan brukes gjennom hele dagen, fra morgen til kveld. Etter jobb kan slips eller mansjettknapper gjøre antrekket enda mer stilfullt.

50-årsjubileum

- Tanken bak D+LJ er å skape en lettkoordinert kolleksjon i en avslappet men elegant stil. Dette har vi snakket om en stund, og det passet godt sammen med Dressmanns 50-årsjubileum, sier Lalle Johnson.

Plagg fra D+LJ-kolleksjonen blir å finne på de norske OL-gutta under lekene i Peongchang. Under hele mesterskapet kles utøverne opp i representasjons- og fritidsantrekk fra Dressmann.

• Les mer: Dressmann + Lalle Johnson

ELEGANT OG AVSLAPPET: Dressmann og Lalle Johnson har skapt en garderobe som trekker veksler på italiensk stil og nordiske farger.
ELEGANT OG AVSLAPPET: Dressmann og Lalle Johnson har skapt en garderobe som trekker veksler på italiensk stil og nordiske farger. Vis mer

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.