Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

KJAPT OG GODT: Fersk GrønnsaksPasta med Brokkoli & Erter sammen med spekeskinke går fort å lage. 
KJAPT OG GODT: Fersk GrønnsaksPasta med Brokkoli & Erter sammen med spekeskinke går fort å lage.  Vis mer

Sunn hverdagsmiddag på 15 minutter

Pasta med grønnsaker er smart i en stresset uke. 

Vi har alle hørt utallige ganger at grønnsaker er bra for kroppen, og at sunn og næringsrik hverdagsmat gir grunnlaget for en god helse og et sterkt immunforsvar. Men hva er det egentlig med disse fargerike vekstene som gjør kroppen så glad og fornøyd?

Grønnsaker inneholder viktige vitaminer og mineraler du trenger for å holde deg frisk, og er kilde til både kostfiber, A-vitamin, C-vitamin, jern og betakaroten – for å nevne noe. Mange tror kosttilskudd kan erstatte de nyttige næringsstoffene grønnsaker tilfører kroppen vår, men sannheten er at de ikke er i nærheten av «ekte vare».

Helheten som teller

I en travel hverdag er det viktig å fokusere på et balansert kosthold. Mange tror de spiser sunt ved å kutte ut fett, men oppskriften på en sunn og velfungerende kropp ligger i variasjon: Et kosthold bestående av frukt, bær, grønnsaker, magre meieriprodukter, fullkorn, kostfiber, fisk og magert kjøtt, er et sunt kosthold.

Gjør det til en vane å spise litt grønnsaker til alle dagens måltider, og du vil raskt merke forskjellen, du vil føle deg mer opplagt, og rett og slett få mer energi i hverdagen.

LES MER: 5 enkle tips til en sunnere hverdag

HVERDAGSMIDDAG: Overrask familien med en enkel, rask og sunn hverdagsmiddag.
HVERDAGSMIDDAG: Overrask familien med en enkel, rask og sunn hverdagsmiddag. Vis mer

Hvorfor ikke prøve en enkel, rask og sunn vri på den klassiske hverdagspastaen? Bytt ut den vanlige pastaen med en Fersk GrønnsaksPasta med Brokkoli & Erter for en enda fyldigere smak! Dropp saus og ty heller til en deilig oliven olje og ferske råvarer som spekeskinke, tomater og parmesanost. Det er egentlig kun fantasien som setter grenser for smak og kombinasjoner, men uansett hva du velger topp pastaretten din med en neve ruccolasalat! Slik får du i den en mengde sunne og viktige næringsstoffer på 1-2-3!

Er du ikke superfan av brokkoli og erter? Toro Fersk GrønnsaksPasta kommer også i tre andre deilige smaker; blomkål, gulrot og rotgrønnsaker. Så det er noe for enhver smak!

Grønnsakspasta med spekeskinke

Ingredienser:

image: Sunn hverdagsmiddag på 15 minutter
  • 2 pk. Toro Fersk GrønnsaksPasta med Brokkoli & Erter
  • 4 ss. olivenolje
  • 2 ss. sitronsaft
  • 6 skiver spekeskinke
  • 25 g. pinjekjerner
  • 10 cherrytomater
  • 50 g. parmesanost eller lignende
  • salt & kvernet pepper etter smak

Serveres med ruccola eller annen salat

Tilberedning:

Kok grønnsakspasta i lettsaltet vann etter anvisning på pakken, ca. 1 min. Bland olivenolje og sitronsaft, og drypp det over den varme brokkoli- og ertepastaen. Vend dette godt sammen.

Rist pinjekjerner gylne i varm og tørr stekepanne, pass på – de tar fort farge!

Server grønnsakspasta på tallerkener sammen med biter av spekeskinke, pinjekjerner og halve cherrytomater. Høvle litt ost over, og pynt med salat ev. basilikum og kvernet pepper.

Se video av tilberedningen her!

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media