Annonsørinnhold

Supertilbud på turstøvler og tursko

Trenger du nye tursko til høstens turer? Nå får du flere bestselgere til fantastiske priser.

Gode sko er viktig for at fjell- eller skogsturen skal blir så vellykket som mulig.
Gode sko er viktig for at fjell- eller skogsturen skal blir så vellykket som mulig. Vis mer

Friluftseksperten Milrab har akkurat startet et stort salg på turstøvler (og også fritidssko) der noen av Norges mest solgte tursko er satt kraftig ned i pris.

Se også: Stort salg på hodelykter og lommelykter

Her er noen av de beste kjøpene du gjør på skosalget:

Adidas GSG 9.2 - spar 490 kroner

Supertilbud på turstøvler og tursko

Adidas hadde som mål å designe en tjenestesko som skulle oppleves som joggesko på beina. Resultatet ble modellen GSG 9.2, som er bygget opp som en joggesko. Med Traxion-såle og dempesystemet adiPrene er dette en ekstremt behagelig sko å ha på føttene.

Merk at GSG 9.2 er noe små i størrelsen, der det anbefales å justere opp ca en størrelse større enn det man vanligvis bruker i skostørrelse.

Les mer og bestill her

Alfa Walk King Air og Alfa Queen Air - spar 1200 kroner

Supertilbud på turstøvler og tursko


Disse klassikerne fra norske Alfa er allsidige og vanntette fjellsko med universell passform og svært gode pusteegenskaper. Herremodellen King får du her, og damemodellen Queen her.

Alfa Holt - rekordbillig

Supertilbud på turstøvler og tursko

Holt er den nye toppmodellen fra Alfa, og den har rukket å bli en bestselger på få år. Dette er en meget lett og stabil tursko med god demping og komfort. Prisen på Alfa Holt var på 3399 kroner ved lansering på forsommeren, og nå får du den til 2299 kroner hos Milrab. Det er den laveste prisen som er registert på Prisjakt.

Herremodellen finner du her, og damemodellen her.

ALFA Pilot M/77 F Perform

Supertilbud på turstøvler og tursko

Pilot M77 F ble utviklet i samarbeid med Det norske forsvaret i 1976. Den har Forsvarets slitesterke og stabile yttersåle i lett PU, med feste for ”Nato-binding”. Støvelen er slitesterk og lett og velegnet for turer og jakt i variert terreng.

Les mer og bestill på tilbud

Se alle Alfa-sko på tilbud

Crispi S.W.A.T Evo - billigst i Norge

Supertilbud på turstøvler og tursko

Superpopulære Crispi S.W.A.T Evo får du til markedets beste pris på Milrab-salget. Skoen som både blir brukt av aktive turgåere, jegere, politiet og rekruttene i Kompani Lauritzen, har lenge vært en bestselger hos Milrab. Dette er en halvhøy spesialmodell i mykt skinn, med solid slitestyrke, svært gode gåegenskaper for lange dager med vandring eller jakt.

Les mer og bestill her

Opptil 33 % på alle On-modeller

Supertilbud på turstøvler og tursko

On var offisiell sponsor for den norske OL-landslaget i sommer, og dette er et merke som er blitt svært populært i Norge. Nå får du modeller som Cloudflow, Cloud, Cloudflyer, Cloudswift, Cloudultra og mange flere til svært hyggelige priser.

Se alle On-modeller på tilbud her

Opptil 40 % på Kastel-modeller

Supertilbud på turstøvler og tursko

Milrab har også satt ned prisen på alle Kastel-modeller, og du får blant annet terreng-versjonene av Røros (bildet over) og Lofoten på tilbud.

Se det store utvalget av Kastel på tilbud her

Se hele skosalget hos Milrab

Se også:
Stort salg på hodelykter og lommelykter
Sesongens nyheter fra Viking Footwear

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer