Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Svea Finans

Et lån uten sikkerhet kan for mange være en god løsning. Svea Finans har tilbudt forbrukslån siden 2006 og er stolt samarbeidspartner med Axo Finans.

check icon

Det er helt uforpliktende

check icon

Det koster deg ingenting

check icon

Du får det beste tilbudet

Søk lån hos Svea Finans og 19 andre banker med en søknad.

Søknaden vurderes av 20 banker, slik at du får det beste tilbudet.

Eff. rente 15,90%, kr 100.000, o/5 år. Kostnad kr 40.256, totalt kr 140.256


Søk om lån gjennom Axo Finans

Axo Finans er en norsk finansagent og jobber for å gi deg det beste lånetilbudet. Derfor samarbeider de med 20 av de beste långiverne og bankene i Skandinavia. Gjennom Axo Finans kan du søke om lån uten sikkerhet fra 10 000 til 500 000 kroner.

Slik får du det beste lånetilbudet

Når du søker om forbrukslån via Axo Finans, sendes søknaden til 20 banker samtidig. En av disse er Svea Finans. Bankene vet at de konkurrerer om å få deg som kunde og ønsker derfor å gi deg et godt og konkurransedyktig tilbud.

Lånerenten er individuell og baseres på en kredittvurdering av deg som kunde. Derfor får du ikke vite renten før banken har behandlet søknaden din.

Når alle banker har behandlet søknaden din, presenterer Axo Finans det beste lånetilbudet for deg. Slik får du et bedre tilbud enn om du gjør jobben uten en finansagent i ryggen. Tjenesten er uforpliktende og helt gratis for deg som kunde.

Hvem er Svea Finans?

Svea Finans er Nordens største privateide finansieringshus med over 2000 ansatte fordelt i Norden. I Norge har de nå over 200 ansatte i Oslo, Trondheim og på Hamar. Banken er svært opptatt av å støtte norske bedrifter og har et mål om å skape økonomisk handlingsrom for bedriftene slik at de lykkes. Med mottoet “Enklere, raskere” gjør de nettopp dette.

I tillegg tilbyr banken flere tjenester til privatpersoner, blant annet lån uten sikkerhet og refinansiering. De tilbyr også lån med sikkerhet i bolig.

Gode rentevilkår

Svea Finans har mulighet til å utstede forbrukslån og lån til refinansiering med spesielt gode rentevilkår. Dette er fordi de i motsetning til flere andre långivere tilbyr sparekonto med en av Norges beste innskuddsrenter.

Sterke og viktige verdier

Svea Finans styrer virksomheten etter tre sterke og viktige verdier:

  • Engasjement - Ved å være tilgjengelige og gode lyttere skaper de gode personlige relasjoner.
  • Kompetanse - De tilbyr tjenester med høy kvalitet og deler kunnskap, erfaring og innovasjon med kundene.
  • Handlekraft - De er løsningsorienterte, fleksible og handler alltid etter kundens beste.

Mange fornøyde kunder

Axo Finans lever etter prinsippet om at alle kunder er like viktige, derfor tilpasses servicen til hver enkelt kunde. Målet er å gi det det beste lånetilbudet, gratis og effektivt.

Anmeldelsene har strømmet inn på Trustpilot og Axo Finans er stolt over å score høyt innen lånetjenester. Rask service, hjelpsomme og vennlige kundebehandlere samt rask og god behandling er bare noen av tilbakemeldingene blant kundene.

Skal du refinansiere gammel gjeld eller ta opp et lån uten sikkerhet? De beste tilbudene får du gjennom Axo Finans, blant annet fra Svea Finans.

Vi sammenligner disse bankene for deg