Annonsørinnhold

Ta turen innom Herkules i sommer

En kilometer syd for Skien Sentrum finner du Herkules - byens største og mest varierte handelsområde. Med 110 butikker, 1550 parkeringsplasser og et rikt utvalg restauranter og ferskvarer har kjøpesenteret noe for alle.

MØTER DEG MED ET SMIL: Butikksjef Frøydis er en av mange ansatte ved Herkules kjøpesenter som vil ønske deg velkommen i sommer
MØTER DEG MED ET SMIL: Butikksjef Frøydis er en av mange ansatte ved Herkules kjøpesenter som vil ønske deg velkommen i sommer Vis mer

Her er sommerens beste tips og tilbud fra senterets ansatte!

Noe for enhver smak

Espresso House har som mål å være kaffebaren hvor alle føler seg hjemme. Et mål de oppnår daglig på Herkules. Svipp innom og start sommerdagen med en frossen og smakfull limonade, eller prøv en av de mange kaffe-nyhetene.

– Vi har et stort utvalg drikker for enhver smak. Blant annet den digge nyheten frapino choco caramel millionaire. I tillegg har vi islatte og iscappuchino i smakene macademia & white chocolate, og frossen limonade i smakene rosa grapefrukt og yuzu, forteller butikksjef Annette.

Ta turen innom Herkules i sommer

LES MER OM HERKULES SENTER HER

Lin i farten!

Butikksjef Frøydis og resten av gjengen på VIC har øynene med seg når det gjelder trender og «must haves». Få det du også - ta turen innom Vic og plukk med deg noen deilige linplagg i sommervamen. Eller spør en av de hyggelige moteguruene i kassa om tips. Korallfargede kjoler og bomber-jakker er forresten også i vinden.

– Linproduktene er kjempepopulære, også for menn. I tillegg har vi fått det nye merket Vesbar, som har slått veldig an. Plaggene er både casual og pene. Til damene går det mest i kjoler, alt fra linkjoler til bryllupskjoler, forteller Frøydis.

Ta turen innom Herkules i sommer

LES MER OM HERKULES SENTER HER

I tur og orden

Intersport - butikken for alle som skal tilbringe tid ute i sommer. Med andre ord, butikken for alle. Enten du skal til skogs, til fjells, til fots eller på hjul finner garantert du det du trenger blant butikkens 1800 kvadratmeter. Her er noen anbefalinger fra butikksjef Thea.

– Uavhengig av hvilken tur du skal på i sommer vil jeg anbefale gode sko, sokker og sekk. Skoen må sitte godt på foten og sekken bør være tilpasset din rygg. Av turklær er t-skjorte i ull en sikker vinner! Da holder du deg tørr og luktfri over flere dager. Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig utstyr tilpasset dine behov og din drømmetur!

Ta turen innom Herkules i sommer

LES MER OM HERKULES SENTER HER

Sommerens beste smaker

Ifølge ferskvaresjef Thomas og fruktansvarlig Haldis på Meny, kan alt grilles. Også hjertesalat. Grill kjøttet sakte, fyll spydene med noe friskt og fyll magen med smaksrike favoritter fra Meny Klosterfoss.

– Det blir mer og mer populært å grille low and slow som amerikanerne sier. Det gjelder shortribs, spareribs og alt av kjøttstykker som trenger svak varme over lang tid, sier ferskvaresjefen.

Ta turen innom Herkules i sommer

– Lag deg en nydelig mangosalsa. Fyll grillspyd med digge grønnsaker og putt hjertesalat på grillen, da blir den sprø og god!, lyder rådet fra fruktansvarlig.

LES MER OM HERKULES SENTER HER

Lek og lektyre

Fra koselig sommerlektyre til spill og aktiviteter for hele familien. Ark har det meste, og med hjelp fra de hyggelige bokhandlerne på Herkules kan du få det meste ut av din sommerferie.

Gulvet er lava er en bestselger! Det er et fantasifullt og morsomt familiespill for liten og stor, genialt til campingturen. Ellers anbefaler vi quizbøker og reisebøker. De tar liten plass og er gøy for alle, sier Nina Aaltvedt og Mariann Kollstad fra Ark.

Ta turen innom Herkules i sommer

God sommer og god tur til Herkules!

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer