Annonsørinnhold

Nytelse

Test: Dette er årets beste erotiske adventskalender

Erotiske adventskalendere selges som varmt hvetebrød lenge før jul, og salget har allerede eksplodert hos Nytelse.no. Nå har de laget en stor test av årets erotiske adventskalendere og funnet ut hvilken du bør kjøpe.

TIL HIMMELS I JULESTRIA: Adventskalenderen til Nytelse.no har blitt utsolgt 5 år på rad, og det forventes enda mer trykk i år. Foto: Nytelse.no
TIL HIMMELS I JULESTRIA: Adventskalenderen til Nytelse.no har blitt utsolgt 5 år på rad, og det forventes enda mer trykk i år. Foto: Nytelse.no Vis mer

I år har Nytelse.no gitt ett heldig par fem erotiske adventskalendere for at de skal teste produkter og avgjøre hvilket innhold som er det beste.

– Dette gjør vi rett og slett for å bli enda bedre. Vårt fokus er fornøyde kunder og da er det viktig å lytte til tilbakemeldingene og ha fokus på godt innhold, sier Maria K. Ebbestad, sexolog og presseansvarlig i Nytelse.no.

Lill-Ann Heier og Edvin Heier har fått teste fem erotiske adventskalendere. De har sammenliknet kalenderne på innhold og utseende, og kaster terning på helhetsinntrykket.

Her trekker vi frem de tre som kom best ut i testen.

– Ved første øyekast ser alle kalenderne fine ut rent estetisk, men et par av dem bærer preg av å være masseproduserte «ferdig-kalendere».

– Og selv om alle kalenderne piffer opp sexlivet, så har vi en soleklar favoritt, sier Lill-Ann Heier.

Paret har vurdert alt innhold i alle kalenderne og er enig i at alle bør ha en erotisk adventskalender for å senke stressnivået i jula, prøve noe nytt og gi gnist i sexlivet enten man er alene eller i forhold.

INNEHOLDER ORGASMEFAVORITT: I adventskalenderen Luksus Limited Edition får man Womanizer Liberty i en av pakkene! Foto: Nytelse.no
INNEHOLDER ORGASMEFAVORITT: I adventskalenderen Luksus Limited Edition får man Womanizer Liberty i en av pakkene! Foto: Nytelse.no Vis mer

Luksus Limited Edition

Terningkast: 6

Dette er kalenderen over alle kalendere innenfor erotikk, enten du er singel eller i forhold. Her finner du gode produkter til både ham og henne med god kvalitet og holdbarhet. Kalenderen har stor variasjon i forskjellig vibratorer, spill og sanseprodukter.

Den er elegant med pene poser som kan brukes til å oppbevare produktene i.

Nytelse har satt sammen en kalender som treffer både om du liker det mildt, hardt, kinky eller lekent. Her er det fokus på å nyte!

Den er fylt med produkter man vil ha mer av og som man faktisk kommer til å bruke, selv etter julestria. Vi ser at Nytelse har tatt til seg tilbakemeldinger fra foregående år og spisset kalenderen inn mot sine kunder.

Man får mye for pengene, bare Womanizeren som er i luke 24 er verdt 1000kr!

Her er det ikke tatt noen snarveier, man får ikke bare prøver, men hele produkter! Et stort pluss er det også at de har laget en egen side på Nytelse.no der man kan lese om hvert produkt for hver dag som går.

PEN Å SE PÅ: Kalenderen Naughty and Nice har fin innpakning, men nivået på innholdet er ikke like bra. Foto: Nytelse.no
PEN Å SE PÅ: Kalenderen Naughty and Nice har fin innpakning, men nivået på innholdet er ikke like bra. Foto: Nytelse.no Vis mer

Naughty and nice

Terningkast: 4

En estetisk pen kalender med variasjon i produktene, gjennomgående tema i hele kalenderen. Denne kalenderen inneholder en del «set the mood»-produkter, som kan gjøre kalenderen litt tam for noen.

Produktene i denne kalenderen passer best til par, det er enkelte ting man kan bruke alene, men i sin helhet vil vi anbefale denne kalenderen til par.

Genialt med QR-kode på hver eske for å kunne lese litt om produktet og hva den kan brukes til. Liker spesielt godt at man får en egen pose til å ha leketøyene i, og at man får med både glidemiddel og leketøysrens.

SKUFFENDE: Sammenliknet med de andre holder ikke denne mål. Foto: Nytelse.no
SKUFFENDE: Sammenliknet med de andre holder ikke denne mål. Foto: Nytelse.no Vis mer

Orion pirrende julekalender

Terningkast: 4

Denne kalenderen roper julestemning når du åpner den, noe vi syns var en fin twist.

Den inneholder produkter man bør ha i nattbordsskuffen, men man får den enkleste versjonen av Womanizer og sammenliknet med Womanizer Liberty i testvinneren, blekner denne litt.

Likevel er det en fin start for deg som aldri har prøvd en Womanizer.

Alt i alt en god kalender. Informasjonen er bra, og det følger med et lite hefte der du kan lese om alle produktene.

EKSPERT: Maria K. Ebbestad er utdannet sexolog og har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks. Foto: Nytelse.no
EKSPERT: Maria K. Ebbestad er utdannet sexolog og har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks. Foto: Nytelse.no Vis mer

Stress ned med førjulssex

Førjulstida kan være stressende for de fleste. Det er hektiske dager med innkjøp av mat og pakker, baking og rengjøring. Det er derfor svært viktig å finne tid til selv om man er singel og å pleie parforholdet med egentid som man har kjæreste. Uansett vil en orgasme gi overskudd og giv inn i julestria.

– En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmer frigir dopamin, oksytocin og endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille, smiler Ebbestad.

GI HVERANDRE ORGASME: Bruk tid sammen og blir kjent med hverandres kropper, for ingen gave er bedre enn en orgasme. Foto: Nytelse.no
GI HVERANDRE ORGASME: Bruk tid sammen og blir kjent med hverandres kropper, for ingen gave er bedre enn en orgasme. Foto: Nytelse.no Vis mer

I tillegg forklarer hun at par som bruker sexleketøy er ofte gode på å kommunisere, de har bedre sex, og de er opptatte av å fylle hverandres behov både på og utenfor soverommet. Når man forteller hverandre om hvilke leketøy man kunne tenke seg å prøve, sier man også en del om hva man liker og hvordan man liker å bli tilfredsstilt.

– Å bruke et leketøy under samleie er et perfekt tilskudd siden kvinner ofte bruker lengre tid enn mannen for å oppnå orgasme. Det kan også være veldig pirrende å se henne bruke leketøy på seg selv når orgasmebølgene slår over henne, tipser Ebbestad.

MED ORGASMEFAVORITT: Bruk tid sammen og blir kjent med hverandres kropper, for ingen gave er bedre enn en orgasme. Foto: Nytelse.no
MED ORGASMEFAVORITT: Bruk tid sammen og blir kjent med hverandres kropper, for ingen gave er bedre enn en orgasme. Foto: Nytelse.no Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer