Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

FAMILIEBIL: Med syv seter og romslig bagasje er Nissan e-NV200 Evalia en behagelig elbil for hele familien, både for bykjøring og langturer.
FAMILIEBIL: Med syv seter og romslig bagasje er Nissan e-NV200 Evalia en behagelig elbil for hele familien, både for bykjøring og langturer. Vis mer

Testpilot: Prøv denne helelektriske 7-seteren

Lyst til å kjøre miljøvennlig, men trenger en romslig bil? Vi søker 5 familier som vil teste Nissans e-NV200 Evalia!

Lyst til å si farvel til fossil-bilen en gang for alle? Med 7 seter og god plass kan du ta med deg hele familien på tur i helelektriske Nissan e-NV200 Evalia.

Test familiebilen i fire dager – meld deg på her

I en hektisk hverdag med handling og logistikk med diverse aktiviteter for barna, kan en 7-seter være praktisk, enten du har to eller fem barn.

443 liter bagasjeplass

Og om det er barnevogn eller sykler som skal fraktes, har du 443 liter lastekapasitet under innsynsvernet. Opp til taket er det hele 870 liter.

Tar du ut to av setene, får du godt over 2000 liter, og tar du ut fem seter, har du en praktisk varebil med plass til offroadsykler og bagasje!

image: Testpilot: Prøv denne helelektriske 7-seteren

Batteriplasseringen på denne helektriske 7-seteren gir lavt tyngdepunkt og gode kjøreegenskaper. Kombinert med liten svingradius gir det deg full kontroll fra førersetet, og alle kan nyte en myk og stillegående kjøretur.

Koblet opp mot mobiltelefonen din

Bilen har også hele 13 ulike oppbevaringsplasser til smått og stort, som for eksempel skjulte skuffer under setet og midtkonsollen. Og det er ikke den eneste detaljen som er tenkt på i denne praktiske familiebilen. Den har også lav innstigningshøyde for de minste.

Du får funksjonaliteten til en minibuss kombinert med den behagelige og stillegående kjøringen fra en elbil.

Zero Emission-knappen gir deg tilgang til beregnet rekkevidde, ladestasjoner i nærheten og energiforbruk med mer. Laster du ned bilens egen app, kan du alltid være tilkoblet, sjekke batteristatus, varme opp eller kjøle ned kupeen, finne bilen og programmere ladingen til praktiske tidspunkter.

image: Testpilot: Prøv denne helelektriske 7-seteren

Bilen har også en egen bakkestartassistent, som bidrar til at bilen ikke ruller bakover, eget ryggekamera, fire skivebremser og bremseassistent, ESP og seks kollisjonsputer som standard.

Rimelig alternativ

Rekkevidden ved blandet kjøring er på 200 kilometer (WLTP). Med hurtiglader er du fulladet på 40–60 minutter, med hjemmelader tar det 7,5 timer. Med vanlig stikkontakt må du bruke 21,5 timer før batteriet er ladet.

Prisen er det heller ikke å si noe på. Som 7-seter får du e-NV200 Evalia'en fra kr 344.740,-

image: Testpilot: Prøv denne helelektriske 7-seteren

Om du vil bli en av våre fem testpiloter, må du selv hente bilen mandag 2. mars mellom kl 09.00 og 17.00 og levere den tilbake innenfor samme klokkeslett fredag 6. mars. Vi har fire ulike hentesteder: Oslo, Romerike, Follo og Asker & Bærum, og du må levere den der du hentet den. Du må selvsagt vise gyldig førerkort når du henter.

Dersom bilen skades i testperioden påløper en egenandel på inntil kr. 2500.

powered by Typeform

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på [email protected] for å få vite mer.