Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

Testpilot: Prøv fotoboka du kan lage på få minutter

Vil du samle sommerens beste minner i en bok, men har ikke tid til å knote i dagevis? Ti utvalgte lesere får teste Fotoknudsens fotobok med Smart Assistent.

Blir dine beste blinkskudd av barna, kjæledyret eller kjæresten din liggende usortert på mobilen blant skjermbilder av nyhetssaker og tilfeldige Snapchat-meldinger?

Aldri har det vært lettere å lage et skikkelig album med dine beste minner.

Hos fotoknudsen får du en minnebank, med ubegrenset gratis lagring. Her kan du lagre, organisere og dele alle dine bilder trygt og enkelt. Fotoboka har et enkelt og intuitivt design-program med bakgrunner, rammer og cliparts, og kan lages akkurat hvor og når du vil.

Levert hjem i løpet av to uker

Og med Smart Assistent er det gjort på noen få minutter!

image: Testpilot: Prøv fotoboka du kan lage på få minutter
«Veldig fornøyd med både kvalitet og produksjonstid. Det beste er muligheten å se og justere sluttresultat på skjerm uten ekstra verktøy enn webside. Passer folk som ikke ønsker bruke dagevis på å redigere og styre med bilder.» Fornøyd bruker på Trustpilot

Nå søker vi 10 lesere som får teste fotoboka gratis og si sin ærlige mening.

Om du er en av de heldige som blir plukket ut, kontakter vi deg.

Da kan du sette i gang, og du må bestille den ferdige fotoboka innen 2.august.

I løpet av to uker har du den i posten, og da ber vi deg si din ærlige mening om prosessen, bestillinga og det ferdige produktet.

powered by Typeform

Mange designmuligheter

Du velger selv om du vil laste ned fotoknudsens eget program, med mange designmuligheter, eller om du vil lage det i nettleseren din.

Alle som blir plukket ut får en gavekortkode som gir en fotobok til en verdi av kr 2000, pluss fri frakt.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.