Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

Testpilot: Vi søker 10 personer som vil teste miljøvennlig vaskepulver

Det holder at du jevnlig vasker klær. Vil du teste for oss?

Alle vasker klær, og noen av oss vasker klær oftere enn andre – spesielt vi med barn i huset. Da er det greit at vaskingen blir så effektiv og skånsom som mulig.

Er du kostnadsbevisst, opptatt av miljøet, og kan tenke deg å prøve et miljøvennlig vaskepulver som både er vaskemiddel, tøymykner og flekkfjerner i ett? Da kan du være en av testpilotene vi er ute etter.

«Utmerket valg for personer med sensitiv hud»

Vi søker ti barnefamilier som skal teste og vurdere det miljøvennlige vaskepulveret fra EZOgreen. Dersom du blir én av de ti som blir valgt ut, mottar du vaskemiddelet til testing, i tillegg til ett års gratis forbruk! (Seks leveringer av EZOgreen, og opptil 144 vask per levering).

Vil du bli testpilot? Meld deg på her!

SKÅNSOM FOR LOMMEBOKA: Du trenger kun 10 gram per vask.
SKÅNSOM FOR LOMMEBOKA: Du trenger kun 10 gram per vask. Vis mer

Endelig et effektivt vaskepulver som er helt fritt for både giftige kjemikalier og mikroplast! Fordi EZOgreen verken inneholder stoffer eller partikler som farger, bleker eller sliter på tøyet, kan det brukes til alle typer tøyvask (hvitt, farget og ull). Fraværet av disse giftstoffene gjør EZOgreen til et vaskemiddel som tar vare på både huden og miljøet!

«Helt trygt å bruke, selv på de mest delikate stoffer»

Med EZOgreen får du en myk og ren tøyvask selv uten bruk av tøymykner. Dette er både kostnadsbesparende og miljøvennlig. Vaskepulveret er et kortreist produkt utviklet med moderne norsk teknologi, og gir opptil hele 144 vask per pakke! Du trenger kun bruke 10 gram pulver til en full vaskemaskin.

powered by Typeform

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på [email protected] for å få vite mer.