Annonsørinnhold

Thrillerfinale til siste sekund: Her kåres vinnerne av elbilen

Episode 3: Får deltakerne plass til en oppvaskmaskin og 2000 stearinlys i en Renault ZOE? Se siste og avgjørende episode.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Gjennom tre spennende episoder konkurrerer tre par om å vinne en Renault ZOE i sommer - elbilen tek.no har kåret til den med mest rekkevidde for pengene.

Vi skal knuse gamlefar og de to ungdommene Kristine (37)

Nå skal det endelig avgjøres! Fra å ha blitt utfordret i quiz til å rygge kun ved hjelp av bilens ryggekamera, skal deltakerne i siste og avgjørende episode teste bilens lastekapasitet og sin egen evne til å pakke bil på en god måte.

• Ikke fått med deg de første episodene? Her kan du se episode 1 og episode 2.

FÅR ALT PLASS?: Deltakerne tar en pust i bakken før de skal prøve å pakke en oppvaskmaskin og 2000 stearinlys inn i en Renault ZOE.
FÅR ALT PLASS?: Deltakerne tar en pust i bakken før de skal prøve å pakke en oppvaskmaskin og 2000 stearinlys inn i en Renault ZOE. Vis mer

Episode 3 - lastekapasitet:

Foran hver bil står det stablet et tårn med 2000 stearinlys og en oppvaskmaskin. Nervene er i høyspenn før thrillerfinalen, og hvem som vinner sammenlagt er langt fra avgjort!

ULIK STRATEGI: Noen pakket stearinlysene først mens andre startet med oppvaskmaskinen.
ULIK STRATEGI: Noen pakket stearinlysene først mens andre startet med oppvaskmaskinen. Vis mer

Les mer: Renault ZOE knuser konkurrentene.

Det er klart for siste utfordring i konkurransen: Få plass til alt i bilen på kortest mulig tid!

Kommunikasjonen kan jo gå galt. Vi har derfor en taktikk om at det er én hjerne som skal pakke Vegard (29)

Blå bil, grå bil eller hvit bil - hvem pakker bilen raskest, og hvilken taktikk lønner seg? Se video øverst i saken og finn ut hvem som får låne en Renault ZOE i fire uker i sommer.

DRAMATISK AVSLUTNING: Det skortet ikke på dramatikk i finalen. Her går en pakke stearinlys i bakken for det ene laget under pakkingen.
DRAMATISK AVSLUTNING: Det skortet ikke på dramatikk i finalen. Her går en pakke stearinlys i bakken for det ene laget under pakkingen. Vis mer

Frister det å teste elbilen med mest rekkevidde for pengene? Bestill prøvekjøring av Renault ZOE på renault.no.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer