Annonsørinnhold

Tidenes beste kupp på kajakk?

Nå kan du padle ut på eventyr med denne praktiske kajakken, og det til en knallpris! Har du lenge lengtet etter å ha tilgang på en kajakk, eller du kanskje vil teste noe nytt? Da bør du sjekke ut dette vanvittige tilbudet.

Oppfyll kajakkdrømmen med et kjempekupp!
Oppfyll kajakkdrømmen med et kjempekupp! Vis mer

Nå kan du sikre deg det som antakelig er årets beste deal på kajakk! Vi har skaffet deg en eksklusiv rabattkode hos Coolstuff, som gir hele 50 % rabatt. Bruk koden DB50 for å få en knallpris på kajakk.

Sjekk ut kajakken her og få 50 % rabatt!

Tidenes beste kupp på kajakk?

Om du vil bytte ut den vanlige luftmadrassen på strandkanten, kan du teste denne praktiske oppblåsbare kajakken. Den er enkel å ta med seg, samtidig som det er gøy å padle rundt i. Kajakken har to sitteplasser, samt en oppblåsbar bunnplate som øker stabiliteten. Om du skulle være uheldig å falle uti, så har du tau og håndtak, slik at du enkelt kan komme deg oppi igjen.

Les enda mer om den oppblåsbare kajakken her!

Tidenes beste kupp på kajakk?

For vannsport i egen hage kan du sjekk også ut denne bestselgeren! Den oppblåsbare vannparken er virkelig en hit hos de yngste.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer