Annonsørinnhold

Tidenes tilbud på Norges mest solgte elsykkel

Nå er det kuppriser på testvinneren Momas Jason 2021 og en mengde andre elsykler og elsparkesykler. Men det er få modeller igjen av bestselgerne.

Momas Jason 2021 er Norges mest solgte elsykkel. For første gang får du testvinneren på tilbud.
Momas Jason 2021 er Norges mest solgte elsykkel. For første gang får du testvinneren på tilbud. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Elsykler er på ingen måte billige, så det er mye penger å spare på å sjekke ut sportsbutikkene tilbudskampanjer på høsten. Da skal årets modeller selges ut for at det skal bli plass til neste års nyheter.

I skrivende stund har både E-Wheels, Anton Sport og Birk Sport tilbudskampanjer på elsykler.

Oppdatert 3. oktober: Det meldes fra E-Wheels at det er enorm interesse for testvinneren Momas Jason, og at 90 prosent av enhetene på lager er blitt revet bort. Salget hos E-Wheels skal etter planen vare til midten av oktober, men flere av 2021-modellene kan bli utsolgt innen den tid.

Rekordlav pris på testvinneren

Tidenes tilbud på Norges mest solgte elsykkel

Et av de beste kjøpene du gjør på de tre salgene, er utvilsomt Momas Jason. Forgjengeren ble kåret til det beste kjøpet i kategorien rimelige elsykler da Tek.no testet elsykler, og 2021-modellen Momas Jason har gått til topps i en tilsvarende test hos Tekguide.no:

Ikke nok med at den leverte eksepsjonelt i alle testene våre, men dette er en komplett elsykkel som passer til enhver person.

Det er kombinasjonen god kvalitet og rekkevidde og lav pris som gjør Momas Jason til Norges mest solgte elsykkel uansett merke. Nå er sykkelen også satt ned med 3000 kroner, og ifølge Prisjakt er det første gang testvinneren er på tilbud.

Spar 3000 kroner på dameversjonen Momas L2 2021

Tidenes tilbud på Norges mest solgte elsykkel

E-Wheels har også satt ned prisen på par 3000 kroner på den populære dameversjonen Momas. Les mer og bestill på tilbud her.

Spar 3000 kroner på testvinneren Momas Randolph

Tidenes tilbud på Norges mest solgte elsykkel

Momas Randolph er en stilren, elektrisk hybridsykkel med midtmontert Bewo-motor. Skivebremser og gir er fra Shimano, mens det 36V og 14ah-batteriet er produsert av Samsung. Sykkelen gikk til topps i en test av elsykler utført av Tek.no, og her gjør du virkelig et godt kjøp.

Les mer og bestill på tilbud her

Norges mest solgte elsparkesykkel er også på tilbud

Tidenes tilbud på Norges mest solgte elsykkel

Det er E-Wheels, Norges største butikk for elsparkesykler, som selger Momas Jason så billig på sitt høstsalg. Der finner du også en mengde elsparkesykler på tilbud, deriblant Norges mest solgte elsparkesykkel, E2S V2, med over 60 000 solgte enheter.

Denne modellen er testvinner hos Nettavisen og Tekguide, og den har også fått strålende omtale i Tek og Dinside. V2 er oppgradert med kraftig 700 watts motor (maks), IP56 vanntett sertifisering og Bluetooth-app.

Sakset fra testene:

Bakkene forseres med enkelthet og det er ordentlig moro å bruke elsparkesykkelen.

Kraftig motor, mye elsparkesykkel for pengene, solid og stabil, god rekkevidde Kundene er også svært begeistret for V2.

V2 har fått 112 brukeranmeldelser og en snittscore på 4,9 av 5 mulige stjerner hos E-Wheels.

Les mer om V2 og sjekk den svært hyggelige tilbudsprisen

Se alle elsparkesykler og elsykler på salg hos E-Wheels

Opptil 35 % rabatt på elsykler hos Anton Sport

Tidenes tilbud på Norges mest solgte elsykkel

Anton Sport er også i gang med en stor tilbudskampanje på elsykler, og her er det virkelig mye penger å spare - spesielt hvis du er på jakt etter en sykkel i litt høy prisklasse.

Sjekk alle elsykler på tilbud hos Anton Sport her

Stor sykkelkampanje hos Birk Sport

Superior eXR 6070 Touring, 2021 fikk god omtale i en test av elsykler utført av Tek.no. Det trekkes frem at sykkelen har testens beste girsystem, god byggekvalitet og dempegaffel med lockout. Nå får du den på tilbud.
Superior eXR 6070 Touring, 2021 fikk god omtale i en test av elsykler utført av Tek.no. Det trekkes frem at sykkelen har testens beste girsystem, god byggekvalitet og dempegaffel med lockout. Nå får du den på tilbud. Vis mer

Sykkelspesialisten Birk Sport har også en spennende høstkampanje der du kan spare tusenvis av kroner på kvalitetssykler.

Sjekk alle sykler på salg hos Birk Sport

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer