Annonsørinnhold

Tik Tok-favorittene du vil kjøpe før lagret går tomt

Hudpleieproduktene som blir umiddelbare favoritter - uansett hudtype

PÅ Tik Tok er folk kjappe på labben og produkter blir ofte utsolgt om de trender på appen FOTO: Lise Åserud / NTB
PÅ Tik Tok er folk kjappe på labben og produkter blir ofte utsolgt om de trender på appen FOTO: Lise Åserud / NTB Vis mer

Tik Tok er blitt et sted for stadig nye trender, skjønnhetshacks og inspirasjon. Hudpleie er en kategori som vokser kjapt, og produkter blir fort utsolgt etter omtale, så her må man være rask på bestillingen. Dette er noen av de mest omtalte produktene så langt i 2022.

Å rense huden hver dag er en fordel, men det bør gjøres med en rens som ikke stripper huden for fukt. CeraVe Hydrating Cleanser var utsolgt verden over etter at den trendet på Tik Tok under pandemien. Kremrensen passer alle hudtyper, kan brukes på hele kroppen og passer alle i familien. Kjøper man den største dunken varer dette produktet en liten evighet.

CeraVe Hydrating Cleanser
CeraVe Hydrating Cleanser Vis mer

Mad Hippie Cream Cleanser er en annen rens som er skreddersydd for tørre, norske ansikt. Denne renser uten å etterlate huden stram. Ansiktet føles mykt og rent etter brukt. En bonus er at formelen inneholder ingredienser som styrker og beskytter huden, som er spesielt viktig når temperaturen synker.

Mad Hippie Cream Cleanser
Mad Hippie Cream Cleanser Vis mer

Et av de mest solgte serumene internasjonalt er L’Oréal Revitalift Filler Hyaluronic Acid Serum. L’Oréal er godt kjent fra 80- og 90-tallet, men holder koken og har blitt et trendmerke for en ny generasjon. Spesielt Tik Tok-generasjonen elsker øyeserumet i samme serie, L’Oréal Revitalift Filler 2,5% Hyaluronic Acid+Caffeine Eye Serum. Serumet skal brukes under øynene, og vil, pga. ingrediensene hyaluronsyre og koffein, kunne virke umiddelbart oppkvikkende og fylle inn fine linjer rundt øynene. Produktet bør brukes på lett fuktet hud og man bør påføre øyekrem over serumet for full effekt.

L’Oréal Revitalift Filler Hyaluronic Acid Serum
L’Oréal Revitalift Filler Hyaluronic Acid Serum Vis mer

Et annet produkt som har kultstatus i hudpleieverden er Paula’s Choice 2% Liquid Exfoliant, som inneholder 2% salisylsyre, som trenger ned i poren, løser opp talg og dermed både motvirker og behandler kviser som allerede har oppstått. Formelen virker også betennelsesdempende og er perfekt som punktbehandling for alle hudtyper, eller som toner for fet og kombinert hud.

Paula’s Choice 2% Liquid Exfoliant
Paula’s Choice 2% Liquid Exfoliant Vis mer

La Roche-Posay Cicaplast Baume B5+ er en tykk krem de fleste burde ha i hudapoteket. Det er en av verdens mest populære hudpleieprodukter og fungerer utmerket på alt fra: små rifter og sår, tørr hud, såre babyrumper, irritert og sensitiv hud, med mer. Denne kremen burde være fast inventar på alle badehyller Norge rundt, fordi den er perfekt som nattkrem, for å reparere og styrke huden når kuldegradene setter inn. Kremen er utrolig drøy og man trenger knapt en ert for å smøre hele ansiktet.

La Roche-Posay Cicaplast Baume B5+
La Roche-Posay Cicaplast Baume B5+ Vis mer

Når Cerave og La Roche redder huden, er K18 redningen for håret. Trender for håret tenderer å vare en stund. Tenk: L’Oréal Elnett Satin Hairspray, Moroccanoil Treatment Oil, eller Olaplex, som fortsatt rives av hyllene verden over. K18 Molecular Repair Mask er et produkt som vil føye seg inn som en umiddelbar klassiker for å reparere ødelagt hår. På 4 minutter, ved hjelp av et patentert molekyl, kalt K18Peptide, blir elastisitet og styrke gjenopprettet og håret får tilbake sin naturlige tekstur og form.

K18 Molecular Repair Mask
K18 Molecular Repair Mask Vis mer

La Roche-Posay UVMUNE 400 SPF50 er verdens mest kjente solkrem. Den har gått sin seiersgang på internett, år etter år. Solkrem er det beste produktet man kan bruke for å beskytte huden fra: pigmentering, linjer, rynker, hudkreft og andre solskader. Huden husker godt og den solbrente gløden du var så fornøyd med i 20-årene blir fort pigmentflekker og linjer, så fort man bikker 30. Solkrem er derfor en investering i fin hud, livet igjennom og anbefales å bruke hver dag, spesielt om sommeren.

La Roche-Posay UVMUNE 400 SPF50
La Roche-Posay UVMUNE 400 SPF50 Vis mer

At kviseplaster ikke har eksistert tidligere er faktisk uforståelig. Selv om ikke plasteret kan forhindre kvisene fra å komme, så er de den perfekte måten å redusere dem. Spesielt om de kommer dagen før et viktig arrangement eller møte. Ha disse tilgjengelig på produkthylla, så er du forberedt når kvisa melder seg. Vice Reversa Spot Stoppa har 500 selvoppløselige mikronåler som leverer salisylsyre, grønn teekstrakt og hyaluronsyre i dybden, slik at de kan virke effektivt for å redusere kviser. Salisylsyre er en av de mest kjente ingrediensene, som beviselig har effekt på kviser og sorte prikker og gjør kvisene merkbart mindre ila. natten. Bare rens huden og plasser plasteret over kvisa før leggetid, så våkner du til en mindre kvise dagen etter.

Vice Reversa Spot Stoppa
Vice Reversa Spot Stoppa Vis mer

Et annet verktøy, som trender for kviser, er Foreo ESPADA. Med denne jobber man mer proaktivt for å unngå at kvisene kommer i utgangspunktet, i tillegg til å redusere dem om de dukker opp. Produktet er en stav, som fungerer som SOS-behandling mot kviser ved å benytte blått lys. Blått LED-lys har en bølgelengde på 400 – 470 nm og påvirker epidermis (overhuden) hvor det bidrar til å drepe bakterien som forårsaker kviser, uten å skade huden. Lyset virker også forebyggende på infeksjoner, motvirker fet hud og reduserer akneutbrudd. ESPADA krever litt mer innsats enn et kviseplaster, kan til gjengjeld brukes igjen og igjen. De har også lansert ESPADA BHA+PHA Blemish Solution, en anti-akne gél med salisylsyre, som kan brukes sammen med ESPADA. I kombinasjon skal de kunne redusere kviseutbrudd på 3 dager.

Foreo ESPADA
Foreo ESPADA Vis mer

Fregnetrenden står fortsatt sterkt, og om den varer ut vinteren er Maybelline Tattoo Brow det perfekte produktet å bruke for å få fregner, om du ikke er velsignet med dette fra naturens side. Formelen farger huden midlertidig. Gjør dette: prikk lett over huden, der du vil ha fregner, la formelen sitte på huden i 20 minutter. Fjern deretter ved å løfte produktet av huden eller rense huden. Fregnene varer i alt fra 1 til 3 dager.

Maybelline Tattoo Brow
Maybelline Tattoo Brow Vis mer

Engangs ansiktsmasker er en luksus, men ikke spesielt miljøvennlig og gir ikke stort mer enn midlertidig fukt. En maske som derimot varer og varer er Dr. Dennis Gross DRx SpectraLite FaceWare Pro. Dette er originalen som har inspirert en rekke LED-masker og en trend for å gjennomføre denne behandlingen hjemme. Masken er en teknologisk innovasjon og har 3 ulike program som bruker hele 162 LED-lamper for å gi synlig resultat på blant annet kviser, jevnere hudtone og tekstur, samt aldringstegn. Masken kan brukes av flere i husstanden, til ulike formål.

Dr. Dennis Gross DRx SpectraLite FaceWare Pro
Dr. Dennis Gross DRx SpectraLite FaceWare Pro Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer