Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

FÅR VARSEL PÅ SMS: Når Linda trenger påfyll av medisinene sine, trenger hun ikke å huske på det selv. De ligger nemlig klare og venter på henne på Apotek 1.
FÅR VARSEL PÅ SMS: Når Linda trenger påfyll av medisinene sine, trenger hun ikke å huske på det selv. De ligger nemlig klare og venter på henne på Apotek 1. Vis mer

Tjenesten som gir deg full kontroll

Linda får varsel på SMS når det er på tide at hun henter ny forsyning av medisinene sine.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Dette er utrolig enkelt og greit, sier Linda Trondsdatter om den nye tjenesten fra Apotek 1.

42-åringen fra Mysen abonnerer på medisinene sine, og er svært fornøyd med ordningen.

Linda har høyt blodtrykk, og holder det i sjakk ved å ta to tabletter om dagen. Tidligere pleide hun å dra til apoteket hver gang hun gikk tom, men noen ganger hendte det at apoteket hadde gått tom for medisinene hennes.

– Det var litt stressende, sier Linda.

Nå er det derimot slutt på at hun ikke får tak i de faste medisinene sine. Den smarte gratistjenesten til Apotek 1 sikrer nemlig at det aldri vil skje igjen.

Smart nyhet

Som abonnent får Linda en SMS fra Apotek 1 når hun er i ferd med å gå tom for medisinene hun bruker. Da står varene pakket og klare til henne på apoteket hun har valgt som sitt utleveringssted, og Linda kan svinge innom på vei fra jobb og plukke med seg den neste forsyningen av medisiner.

– Det er en utrolig bra tjeneste, sier en fornøyd Linda.

ALLTID KLART: Med gratistjenesten fra Apotek 1 får Linda alltid medisinene sine når hun trenger dem. Her ekspederes hun av Elin Olaussen på Apotek 1 i Askim.
ALLTID KLART: Med gratistjenesten fra Apotek 1 får Linda alltid medisinene sine når hun trenger dem. Her ekspederes hun av Elin Olaussen på Apotek 1 i Askim. Vis mer

Abonnementet er gratis og uten bindingstid, og det er enkelt å sette det i gang. Du kan gjøre det på nett ved hjelp av Bank ID, eller ordne det over disk i et hvilket som helst Apotek 1.

– Denne gratistjenesten kan være en stor trygghet for mange, sier kommunikasjonsansvarlig Kjersti Solberg Ofstad i Apotek 1. – Det er mye man skal passe på i en travel hverdag, og vårt abonnement kan avlaste deg litt. Det passer på at du alltid har tilgang på de faste medisinene du bruker, slik at du har én ting mindre på huskelista.

Enklere hverdag

Det smarte abonnementet har flere fordeler.

– Når resepten min må fornyes hos legen, vil jeg få varsel på SMS god tid i forveien fra Apotek 1. Det er veldig smart, for det er jo ikke alltid man har oversikt over hvor mange ganger det er igjen på en resept, sier Linda.

SMART LØSNING: Linda Trondsdatter leste om abonnementsløsningen på nettet, og syntes det virket som en god idé. Etter å ha testet den en stund, er hun godt fornøyd.
SMART LØSNING: Linda Trondsdatter leste om abonnementsløsningen på nettet, og syntes det virket som en god idé. Etter å ha testet den en stund, er hun godt fornøyd. Vis mer

Full kontroll

Abonnementet hjelper deg å ha full kontroll over medisinbeholdningen din til enhver tid, uten at du må passe på det selv.

Det er ekstra smart for deg som bruker medisiner fast, enten du har høyt blodtrykk, astma eller diabetes – eller andre sykdommer eller tilstander som gjør at du må ta medisiner hver dag.

– Eldre mennesker kan ha spesielt god nytte av abonnementet, særlig hvis de bruker mange forskjellige medisiner. Med denne løsningen slipper de å gå tom for noe som helst, sier Ofstad i Apotek 1.

Du kan også abonnere på andre apotekvarer enn reseptbelagte medisiner. Når du setter opp abonnementet ditt hos Apotek 1, forteller du hva du trenger og hvor mye du bruker av det. Det fungerer på akkurat samme måte som med reseptbelagte varer.

Dermed er du sikker på at du får du det du trenger, når du trenger det.

Leveres på døra

Om du bor langt fra nærmeste Apotek 1, gir abonnementsløsningen deg nok en fordel: Du kan få medisinene rett hjem.

– Jeg har valgt å plukke opp varene på Apotek 1 i Askim, fordi det passer helt fint inn i hverdagen min. Likevel er det greit å vite at varene kan sendes hjem til meg hvis jeg skulle ønske det, sier Linda.

For mange kan dette være en måte å gjøre hverdagen enklere på, siden du ikke trenger å dra innom apoteket. Pakken fra Apotek 1 må signeres for, og du bestemmer selv om den skal leveres på døren eller om du vil hente den på postkontoret. Du betaler bare porto, tjenesten er gratis.

– En flott ekstrabonus ved å hente medisinene på Apotek 1, er at jeg samtidig kan spørre om råd hvis det er noe jeg lurer på. De ansatte er både hjelpsomme og kunnskapsrike, sier Linda.

Les mer om abonnementstjenesten til Apotek1 her.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.