Annonsørinnhold

Topp 12 kjøp på Black Friday

Den største shoppingdagen i året er endelig her –og vi har gjort jobben for deg! Her er de beste kjøpene du kan gjøre akkurat nå.

Topp 12 kjøp på Black Friday

Black Friday kommer opprinnelig fra USA, og har sakte men sikkert blitt en stor dag i Europa også. Dette er tiden hvor du kan spare flere tusen på favorittprodukter og julegaver.

Her er våre topp anbefalte produkter som du kan gjøre et kupp på Villoid.no nå!

1. Backpack – Blue fra Rains

Topp 12 kjøp på Black Friday

Først ut er en av bestselgerne fra Rains. Dette er en praktisk og stilig sekk med vannavstøtende materiale som er perfekt til hverdags og jobb. Sekken har et minimalistisk design med matt finish. Den har stort hovedrom som rommer 8.5 liter, med plass til dokumenter og PC opp til 13” tommer. Lukkes med liten hektekrok og magnet.

På grunn av dens enkle design passer den garantert til alt du har i garderoben.

Her finner du den

2. Aya boots - Black Leather Pavement

Topp 12 kjøp på Black Friday

Nå kan du sikre deg de mest trendy skoene på tilbud. Disse it-skoene har høyt skaft, stretchy stoff på siden og chunky hæler. Skoene kommer i skinn av høy kvalitet og føles behagelige på foten. Dette er bootsene som du har sett på de fleste store moteprofiler i år, og er sko alle vil ha nå.

Nå har du mulighet til å forhåndsbestille skoene på 20 % rabatt, så her gjelder det å være raskt ute med å sikre seg et par!

Her finner du dem

3. Mellow Puffy Dunparkas Twentyfour

Topp 12 kjøp på Black Friday

På utkikk etter en ny vinterjakke? Da er denne dunparkasen fra Twentyfour perfekt for deg!

En super dunkåpe som varmer godt på kalde dager. Jakken er laget i mykt og matt materiale med hette og flere praktiske lommer. Utstyrt med 2-veis glidelås hele veien ned i front som gir god bevegelighet. Nå får du den på hele 40 % rabatt!

Her finner du den

4. Abi Tote - Black fra By Malene Birger

Topp 12 kjøp på Black Friday

En annen favoritt som alle vil ha tak i er Abi tote fra By Malene Birger. En romslig tote bag som er perfekt til helgeturer. Vesken kommer i merkets klassiske signaturprint som gjør den til en tidløs veske du kan ha i mange år.

Med Abi tote får du plass til det meste du trenger på tur. De nydelige skinndetaljene på håndtaket og lukkingen gir det lille ekstra.

Her finner du den

5. Finse 2.0 2-Lags Anorakk – Blekkblå Twentyfour

Topp 12 kjøp på Black Friday

En bestselger du kan bruke til det meste året rundt – enten det er skiløypa, på tur eller til hverdags. Finse er en lett 2-lags anorakk med god stretch i vind- og vanntett materiale. Kan enkelt strammes inn både nede, på ermene og på hette. Flere praktiske lommer med glidelås og mulighet for ventilasjon.

Med denne jakken får du både kvalitet og design i ett – og til en svært god pris! Garantert et bra kjøp.

Her finner du den

6. Heidi Neck Vest – Oatmeal fra Moss Copenhagen

Topp 12 kjøp på Black Friday

Vesten er tilbake for fullt denne sesongen. Dette elsker vi fordi det både er praktisk og fint – bruk den over en genser eller en skjorte på de aller kaldeste dagene ... Vesten her fra Moss Copenhagen er laget i en myk og deilig ull- og alpakkablanding. Den kommer i en oversized og avslappet passform med høy hals og splitt nederst. Nå får du denne deilige strikkevesten til en skikkelig god pris!

Her finner du den

7. Down Jacket 2224R - Black Colmar

Topp 12 kjøp på Black Friday

Nå kan du gjøre et skikkelig kupp på en av favorittjakkene fra merket Colmar! Denne lette boblejakken kommer i et tidløst og eksklusivt design som er laget i Italia. Jakken har glossy overflate med smale ermer, lommer og hette.

Det perfekte ytterplagget til både tur og hverdags, men også som et ekstra underlag under større parkaser. En klassiker du absolutt burde sikre deg på salg!

Her finner du den

8. Grace Short Stars - Black Pia Tjelta

Topp 12 kjøp på Black Friday

Grace Short Dress fra Pia Tjelta er den perfekte fest- og nyttårskjolen! Selv om det blir en litt annerledes feiring i år, skal vi fortsatt pynte oss.

Her har Pia virkelig fått det til med dens nydelige paljetter og stener. Kjolen er laget i et mykt fløyelsstoff, og sitter som et skudd på kroppen. Innsvinget i midjen og de store puffermene gir kjolen en feminin og nydelig silhuett.

Her finner du den

9. Abigail - Wood By Malene Birger

Topp 12 kjøp på Black Friday

Klassikeren fra By Malene Birger finner du nå ute til en fin pris. Abigail kommer i en mid-size størrelse som er perfekt for jobb, skole og reise. Den rommer godt slik at du får med alt det nødvendige. Vesken kommer med flere små lommer på innsiden og har fint skinn både på håndtaket og lukking.

Her finner du den

10. Kale Blouse - Antique White Second female

Topp 12 kjøp på Black Friday

Om du er ute etter en tidløs og feminin bluse er dette den riktige for deg. Denne bluse fra Second female er perfekt både til fest og hverdags med dens unike materiale og rysjer på skuldrene. Toppen kommer med en løs passform og store ermer som gjør at den er flatterende på alle. Klikk den hjem med hele 30 % rabatt!

Her finner du den

11. Miss Shearling - chestnut Cedrico

Topp 12 kjøp på Black Friday

Fantastisk deilige og varme votter fra Cedrico i 100 % saueskinn. Hansken kommer med fine sømdetaljer og logo. Delikat fôr på utsiden og vid brettet kant. Det perfekte tilbehøret til vinterantrekket ditt. Dette er garantert en julegave enten kjæresten, mor eller søster hadde blitt glad for.

Her finner du dem

12. Slipper Shearling Suede - Chestnut Cedrico

Topp 12 kjøp på Black Friday

Mye hjemmekontor for tiden? Da er disse tøflene fra Cedrico noe du burde sikre deg. Deilige slipperser i lammeskinn med myk foring av ull. Kommer i robuste og gode såler som gjør at de føles som en drøm å gå i. Spar 30 % på disse nå!

Her finner du dem

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer