Annonsørinnhold

Toppkokkens enkle triks for en perfekt biff

Alle kokker har sine små triks. Her får du to toppkokkers beste triks for å lage den perfekte biff.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

I opptakten til årets store biff-arrangement «The Beef», hvor «Årets Biff» skal kåres, besøker vi juryen i deres respektive kjøkkener.

Her får vi toppkokkens enkle triks for en perfekt biff.

Vi lærer blant annet hvordan du kan beholde stekeskorpen og hva biff bør stekes i.

I denne filmen er det kokk Thomas Rode Andersen og kjøkkensjef på Retour Steak i København, Anders Kirkeby, som kommer med deres forslag til hva årets vinner-biff kan være.

THE BEEF 2016

  • Hedersbetegnelsen «Årets Biff» deles for første gang ut 6.oktober til en biff som har gjort seg spesielt bemerket i 2016. Biff er nemlig ikke bare et stykke kjøtt, men også et måltid, en livsstil, en opplevelse og en vitenskap, som også forteller en historie om hvem vi er.
  • THE BEEF har fokus på smak, opprinnelse, dyrevelferd, utskjæring, tilberedelse og signalverdier. Juryen består av kokkene Eyvind Hellstrøm, Thomas Rode, Dan G. Christiansen, Anders Kirkeby og Brian Blixt Jacobsen. I tillegg finner vi Københavnslakter Jens Slakter fra Slakteren ved Kultorvet, matblogger Jane Faerber, ernæringsekspert Ina Clausen og fremtidsforsker Liselotte Lyngsø i juryen. Eventet er arrangert av DFDS og biffrestauranten Explorers Steakhouse.
  • «Årets biff» deles ut på Københavnbåten. Følg med på www.dfds.no/thebeef
Toppkokkens enkle triks for en perfekt biff

Den 6. oktober avsløres «Årets Biff» på et stort arrangement i Explorers Steakhouse på Københavnbåten.

Her skal kokkenes favorittbiff konkurrere om å være den mest trendsettende, populære og smakfulle biffen i 2016.

I tillegg til de to kjøkkensjefene består juryen av selveste Norges egen Michelin-kokk og Bocuse d’Or-dommer Eyvind Hellstrøm, Slagteren på Kultorvet, fremtidsforsker Liselotte Lyngsø, køkkenchef på MASH Dan Christiansen, chef de cuisine på Explorers Steakhouse Brian Blixt Jacobsen, matblogger Jane Faerber og biff- og ernæringsekspert Ina Clausen.

EXPLORERS STEAKHOUSE

  • Visste du at DFDS har en biffrestaurant om bord på Københavnbåten? Explorers Steakhouse har siden 2008 hatt fokus på biff av høy kvalitet. På menyen finner du blant annet tørrmodnet ribeyes fra amerikanske kjøttkveg, dansk oksemørbrad og striploin fra frittgående kyr hos Kildegården ved Mariager Fjord.
  • Se den fristende menyen og les mer om Explorers Steakhouse her.
Toppkokkens enkle triks for en perfekt biff

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer