ANNONSØRINNHOLD

Toppkokkens enkle triks for en perfekt biff

Alle kokker har sine små triks. Her får du to toppkokkers beste triks for å lage den perfekte biff.

I opptakten til årets store biff-arrangement «The Beef», hvor «Årets Biff» skal kåres, besøker vi juryen i deres respektive kjøkkener.

Her får vi toppkokkens enkle triks for en perfekt biff.

Vi lærer blant annet hvordan du kan beholde stekeskorpen og hva biff bør stekes i.

I denne filmen er det kokk Thomas Rode Andersen og kjøkkensjef på Retour Steak i København, Anders Kirkeby, som kommer med deres forslag til hva årets vinner-biff kan være.

Toppkokkens enkle triks for en perfekt biff

Den 6. oktober avsløres «Årets Biff» på et stort arrangement i Explorers Steakhouse på Københavnbåten.

Her skal kokkenes favorittbiff konkurrere om å være den mest trendsettende, populære og smakfulle biffen i 2016.

I tillegg til de to kjøkkensjefene består juryen av selveste Norges egen Michelin-kokk og Bocuse d’Or-dommer Eyvind Hellstrøm, Slagteren på Kultorvet, fremtidsforsker Liselotte Lyngsø, køkkenchef på MASH Dan Christiansen, chef de cuisine på Explorers Steakhouse Brian Blixt Jacobsen, matblogger Jane Faerber og biff- og ernæringsekspert Ina Clausen.

Toppkokkens enkle triks for en perfekt biff

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.