Annonsørinnhold

Tre måneder gratis og 68 %: Årets beste VPN-tilbud?

Med et privat VPN-nettverk surfer du sikkert og anonymt. Nå får du et fantastisk tilbud på en av de mest populære tjenestene.

Med en god VPN-løsning slipper du å bekymre deg over hva slags informasjon du legger igjen på nett.
Med en god VPN-løsning slipper du å bekymre deg over hva slags informasjon du legger igjen på nett. Vis mer

Virtual Private Network (VPN) har som hovedfunksjon å kryptere datatrafikken din gjennom å skjule IP-adressen. På den måten får du full anonymitet og økt sikkerhet når du surfer på usikre datanettverk.

Nettkommunikasjonen kan ikke spores tilbake til deg, og dermed er du bedre beskyttet mot blant annet overvåking, hacking og svindel. NordVPN er en av de mest populære VPN-tjenestene i Norge, og nå kan du spare nesten 3000 kroner på deres toårspakke.

Black Friday: Få 3 måneder gratis og 68 % rabatt

Slipp reklame & pop-up
Med VPN fra NordVPN tar du nettsikkerheten til neste nivå. Med deres løsning er du beskyttet mot reklame, sporere og malware. Deres Trusselbeskyttelse sørger for annonsblokking, så du slipper popup-vinduer og påtrengende reklame. Du skjuler altså informasjonen du ellers hadde lagt igjen på nett og I tillegg beskytter du enheten din mot skadelig programvare.

NordVPN er en av de mest populære VPN-tjenestene i Norge.
NordVPN er en av de mest populære VPN-tjenestene i Norge. Vis mer

Få tilgang til amerikanske Netflix
En annen fordel med VPN er at du kan låse opp en del strømmetjenester som nordmenn ikke har adgang til. Surfer du via en amerikansk server hos VPN-leverandøren NordVPN, kan du få tilgang til den amerikanske versjonen av Netflix. Tilsvarende kan du åpne opp BBCiPlayer ved å surfe via en britisk server.

VPN kan også hjelpe deg å låse opp NRK og andre norske tjenester når du befinner deg i utlandet, og du kan få tilgang til nettsider og tjenester som er blokkert eller sensurert av myndighetene i landet du oppholder deg i.

Se også: Black Month er i gang - her er de beste tilbudene

Tidenes beste VPN-tilbud?
NordVPN har 5 500 stabile høyhastighets-servere over hele verden, og det bidrar til at denne tjenesten er meget nyttig dersom man reiser mye. i tillegg fungerer tjenesten med absolutt alle streamingtjenester.

Nå har NordVPN et unikt Black Friday-tilbud hvor du får 3 måneder gratis og 68 % rabatt på deres toårspakke. Du kan dermed surfe trygt og få alle fordelene med VPN i to år for 52 kroner i måneden.

Slå til på den ultimate sikkerhetspakken

Her kan du se flere VPN-tilbydere: Dagbladets oversikt over VPN-tilbydere.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer