Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

Tre par kjemper om en Renault ZOE - slik gikk det i første runde

Episode 1: Hva betyr ZOE på gresk, og hvor lang er rekkevidden? Se video og finn ut hvilke deltakere som gjorde det best i quiz.

Vi ønsket hjelp til å teste Renault ZOE, elbilen TV 2 mente var «Den smarteste elbilen du kan kjøpe akkurat nå».

Nærmere 500 personer tok utfordringen og søkte om å få bli med. Vi plukket ut tre heldige deltakere som gjennom ulike oppgaver skal kjempe om å vinne en Renault ZOE i sommer.

TRE EPISODER: Programleder Per Henrik Stenstrøm skal gjennom tre episoder utfordre deltakerne i ulike oppgaver med Renault ZOE. Foto: Dennis Appelong
TRE EPISODER: Programleder Per Henrik Stenstrøm skal gjennom tre episoder utfordre deltakerne i ulike oppgaver med Renault ZOE. Foto: Dennis Appelong Vis mer

Deltakerparene fikk utlevert hver sin ZOE, og i tre spennende episoder blir både bilen og parene testet i ulike utfordringer.

Fra å gjette på ZOEs rekkevidde på hele 400 kilometer, rygge mellom kjegler kun ved hjelp av bilens ryggekamera, til å pakke 2000 stearinlys i tillegg til en oppvaskmaskin (!) i bilen, ligger alt til rette for en intens konkurranse!

Episode 1 - quiz:

Vi startet det hele med en god, gammeldags quiz. Her skulle parene vise sine kunnskaper om Renault og ZOE. Med skjelvende hender på rattet klare til å tute, var scenen satt for en nervepirrende spørrekonkurranse.

QUIZ: Konkurranseinstinktet tok over da deltakerne ble utfordret i en quiz om Renault ZOE. Foto: Dennis Appelong
QUIZ: Konkurranseinstinktet tok over da deltakerne ble utfordret i en quiz om Renault ZOE. Foto: Dennis Appelong Vis mer

Reglene var soleklare: Ulike spørsmål om blant annet ZOEs egenskaper og historie ble lest opp, og paret som først la seg på hornet fikk muligheten til å svare. Riktig svar ga poeng, og feil svar ga minuspoeng ...

Blå bil, grå bil eller hvit bil - hvem vinner quizen? Se video øverst i saken, og finn ut hvem som leder etter den første av tre spennende runder!

Lyst til å teste elbilen med mest rekkevidde for pengene? Bestill prøvekjøring av Renault ZOE på renault.no.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media