Annonsørinnhold

Trenger du inspirasjon til årets jule­gaver? Her er våre beste tips

Dette gir du til gameren, turelskeren, fotografen, hobbysnekkeren og de minste i familien.

GAVETIPS: Her får du gode julegavetips til alle og enhver.
GAVETIPS: Her får du gode julegavetips til alle og enhver. Vis mer

Julen nærmer seg med stormskritt, og om du ikke allerede har begynt, er det er på høy tide å tenke på julegavene. Hvorfor ikke overraske noen med både nyttige og morsomme dingser i år?

Å finne de perfekte julegavene kan ofte være vanskelig. Vi har derfor laget denne geniale gavetipseren - en superenkel måte å finne riktig gave til barn, tenåringer og voksne!

I tillegg har vi samlet massevis av gode julegavetips til hobbysnekkeren, gameren og den reiseglade. PS! Er varen utsolgt på nett? Med klikk & hent kan du bestille og betale på nett, og hente varen i butikk etterpå. Enkelt og stressfritt.

Trenger du inspirasjon til årets jule­gaver? Her er våre beste tips

Julegaver til gameren

Kjenner du noen som er ekstra glad i å spille TV- eller dataspill? Da er disse gavetipsene midt i blinken.

Gamingpakke. Komplett gamingpakke i fire deler fra Deltaco. Dette settet har alt man trenger for å starte med gaming. Gamingtastatur, gamingmus, gamingheadset og en kul gamingmusematte - alt i én og samme forpakning. Pris: 299 kr.

GAMINGPAKKE: Inneholder tastatur, gamingmus, headset og musematte.
GAMINGPAKKE: Inneholder tastatur, gamingmus, headset og musematte. Vis mer

Spillheadset. HyperX Cloud II spillheadset for grom lydopplevelse og best mulig passform. Det er støyreduserende og har en enkeltrettet mikrofon som er lett å ta av når du ønsker det. Kompatibel med PC, Mac, PS4, Xbox One og mobiltelefoner. Pris: 799 kr.

Gamingstol. Ja, du leste riktig! Alle gamere bør ha en skikkelig gamingstol. Denne tøffe, svenskdesignede gamingstolen kommer med detaljer inspirert fra motorsporten. Stolen har justerbart og avtagbart støtte for bakenden, samt gassfjæret underdel med 360° fri rotasjon. Pris: 1995 kr.

GAMINGSTOL: Tøff kontorstol for gameren.
GAMINGSTOL: Tøff kontorstol for gameren. Vis mer

Håndleddstøtte. Håndleddstøtte for mekaniske tastaturer som er litt høyere enn «vanlige». Avlaster håndledd og lar deg spille eller jobbe i en rettere posisjon. Overtrukket med myk og behagelig polyester. Pris: 99,90 kr.

Julegave til turelskeren

Vi kjenner alle han eller hun som ofte sier «Ut på tur, aldri sur!». Her er våre gavetips til dem.

PRIMUS: Praktisk turkjøkken for turelskeren.
PRIMUS: Praktisk turkjøkken for turelskeren. Vis mer

Turkjøkken. En klassiker til alle typer friluftsliv. Primus Mimer er et kompakt, robust og fleksibelt turkjøkken for den som vil nyte deilig mat ute i det fri. Husk at gassbeholder selges seperat. Pris: 399 kr.

Stormkjøkken. Med stormkjøkkenet nedpakket i ryggsekken kan du fort og enkelt tilberede en god matrett eller bare varme vann til en kopp te. Settet har kapasitet for matlaging til cirka 3-4 personer. Pris: 599 kr.

STORMKJØKKEN: Spritkjøkkenet Trangia 25-1 er det ideelle valget når du vil lage mat under åpen himmel.
STORMKJØKKEN: Spritkjøkkenet Trangia 25-1 er det ideelle valget når du vil lage mat under åpen himmel. Vis mer

Foldbar tallerken. Praktisk sammenleggbar tallerken av silikon som tar liten plass i oppakningen. Den kan også gjøres om til en bolle eller et fat. Pris: 99,90 kr.

Leatherman Wave. Multiverkøyet for turelskeren med høye krav! Den er liten og lett med mange praktiske funksjoner som kniv, saks, sag, skrutrekker, boks- og flaskeåpner. Leveres i kraftig futteral med beltefeste. Pris: 1198 kr.

ALT I ETT: Leatherman Wave er Multiverktøyet for den med høye krav.
ALT I ETT: Leatherman Wave er Multiverktøyet for den med høye krav. Vis mer

Stormlighter. Med Primus PowerLighter slipper man problemer med fuktige fyrstikker. Vindsikker lighter med justerbar flamme som enkelt tenner stormkjøkken eller bål. Pris: 199,90 kr.

Vanntett ryggsekk. Det kjedeligste på tur er når ting blir vått. Det unngår du med denne vanntette sekken fra Asaklitt. Med volum på 18 liter er den perfekt for kortere dagsturer. God ventilasjon i ryggen og midje- og brystvelte for bra passform. Pris: 399,90 kr.

VANNTETT: Praktisk og solid tursekk som holder oppakningen tørr.
VANNTETT: Praktisk og solid tursekk som holder oppakningen tørr. Vis mer

Julegaver til den reiseglade

Vet du noen som elsker å reise? Smarte dingser i kofferten som gjør ferien enklere, er alltid en slager under juletreet.

Vakuumposer. Disse gjennomsiktige vakuumposene minimerer bagasjen og sparer plass i kofferten og sekken. I tillegg beskytter de klærne mot fuktighet, støv, lukt og møll. Brukes om og om igjen. Pris: 69,90 kr.

Bank- og kredittkortbeskyttelse. Med SkimSafe-kortet unngår du kortsvindel. Plasser det i lommeboka sammen med bank- og kredittkortene dine, så er du beskyttet mot trådløs skimming. Pris: 199.90 kr.

SKIMSAFE: Beskytter bank- og kredittkort mot trådløs skimming.
SKIMSAFE: Beskytter bank- og kredittkort mot trådløs skimming. Vis mer

Reiseadapter. Med SKROSS World Adapter Pro, trenger du ikke å være bekymret for å lade. En kompakt adapter for reisende fra Europa til mer enn 120 land verden over. Stiftene skyves inn og ut, avhengig av ulike lands strømuttak. Pris: 229,90 kr.

Digital bagasjevekt. Unngå å betale overvekt på flyet! Vekt med høy presisjon for veiing av bagasje m.m. Ergonomisk utformet og med belyst display. Automatisk avstenging og indikasjon for lavt batteri. Maks 50 kg. Pris: 199,90.

BAGASJEVEKT: Med denne betaler man aldri overvekt på flyet.
BAGASJEVEKT: Med denne betaler man aldri overvekt på flyet. Vis mer

Julegaver til hobbyfotografen

Har du en fotointeressert i familien? Her er fem gavetips som garantert faller i smak.

Fulifilm Instax Mini 11 kamerapakke. Snertent direktebildekamera og kamerapakke med alt du trenger for å fotografere. Minner mye om det klassiske polaroidkameraet. Perfekt på fest eller ferie med medfølgende kameraveske. Kameraet kan supplementeres med ekstra utskriftspapir. Pris: 599 kr.

PRINTER UT MED ÉN GANG: Perfekt på festen, reisen eller bryllupsfesten.
PRINTER UT MED ÉN GANG: Perfekt på festen, reisen eller bryllupsfesten. Vis mer

Smartphone Tripod. Meget stabilt stativ med tre bein til både smartphone og vanlig kamera. Enkelt å folde sammen og ta med i den medfølgende bærevesken. Stativet kommer også med en fjernutløser til smartphones. Pris: 299,90 kr.

Actionkamera. GoPro Hero7 Black er et avansert actionkamera for alle eventyrere. Film med 4K-video i 60 fps, eller ta høyoppløselige bilder med 12 MP-kameraet. Det er vanntett, kan stemmestyres og monteres enkelt på hodet eller på brystet med en brystsele. Kameraet kan også monteres i et undervannshus. Pris for kameraet: 2890 kr.

GOPRO HERO7: Vanntett og robust actionkamera for alle typer eventyr.
GOPRO HERO7: Vanntett og robust actionkamera for alle typer eventyr. Vis mer

Julegaver til snekkeren

Skal du gi julegave til noen som er handy? Her er fem supre tips.

Skruktrekker med bits. En liten skrutrekker er kjekk å ha innen rekkevidde når du skal feste kroker, montere møbler eller bare skru i en skrue. Denne elektriske skrutrekkeren fra Bosch kommer med 32 fargekodede bits, et praktisk lys og batteriindikator. Kan også lades med USB . Pris: 579 kr.

ELEKTRISK SKRUTREKKER: Liten og hendig skrutrekker, perfekt til møbelmontering med 32 ulike bits.
ELEKTRISK SKRUTREKKER: Liten og hendig skrutrekker, perfekt til møbelmontering med 32 ulike bits. Vis mer

Arbeidsbukse. Superkomfortabel bukse for arbeid eller friluftsliv. Praktisk stretch på knær og setet gir bedre bevegelighet. Den er også utstyrt med en ekstra bred tommestokklomme, forsterket hammerholder og knapp for feste av kniv. Pris: 299 kr.

Hørselvern. Lette og behagelige hørselvern med god plass til øret. Myke brede tetningsringer med ventilasjonskanaler som er dekket med en myk hygienisk folie. Bøyle i rustfritt stål. Pris: 249,90 kr.

Trenger du inspirasjon til årets jule­gaver? Her er våre beste tips

Skrutrekkersett. Skrutrekkere er et av de vanligste verktøyene vi har hjemme, og er et must for en hobbysnekker. Settet inneholder syv T-trekkere med god kvalitet og levetid. Pris: 229,90 kr.

Krysslaser. Cocraft HL10-ST krysslaser viser horisontal og vertikal laserlinje samtidig, og alltid 100 prosent rett. Perfekt ved tapetsering, flislegging, innredning m.m. Pris: 599 kr.

ALLTID RETT: Krysslaseren er perfekt ved tapetsering, flislegging, snekkerarbeid og innredning.
ALLTID RETT: Krysslaseren er perfekt ved tapetsering, flislegging, snekkerarbeid og innredning. Vis mer

Julegaver til juniorsnekkeren

Det alltid kjekt å ha med en liten hjelper når noe skal fikses hjemme, for det er ikke bare voksne som liker å snekre.

Juniorens arbeidsbukse. Tøffe og slitesterke arbeidsbukser til små hjemmefiksere. Buksene har nylonforsterkede knær og refleksrender på beina for bedre synlighet. Pris: 199,90 kr.

Juniorens verktøysett. Ordentlig verktøy i passende størrelse til familiens yngste håndverkere. Verktøykassen inneholder hammer, vater, vinkelhake, sag, målebånd og mye mer. Pris: 199,90 kr.

JUNIORSNEKKER: Ordentlig verktøy for unge snekkere!
JUNIORSNEKKER: Ordentlig verktøy for unge snekkere! Vis mer

Peltor Kid hørselvern. Spesialdesignet og CE-merket hørselvern for barn og ungdom. Demper effektivt skadelig og ubehagelig støy. Perfekt på konserter, ved gressklipping, fyrverkeri eller på sportsarrangementer. Pris: 199,90 kr.

Verktøybelte til den minste. Snekkerbelte med treverktøy for den bitte lille snekker'n. Snekkerbeltet leveres med de viktigste verktøyene, med justerbar midjerem og plastspenne. Pris: 199,90 kr.

SNEKKERBELTE: Snekkerbelte med treverktøy for den lille snekker'n.
SNEKKERBELTE: Snekkerbelte med treverktøy for den lille snekker'n. Vis mer

Julegaver til de aller minste

Har du småbarn i familien og trenger tips til gaver? Disse praktiske gavene får minstemann til å smile.

Babyakebrett. Akebrett i tøff grønnfarge for de aller minste. Med ryggstøtte og belte sitter barnet tryggere. I tillegg kommer akebrettet med et sete med varmepute. Fra 0 år. Pris: 229,90 kr.

Stableklosser. Inneholder 60 treklosser i forskjellige former, farger og størrelser som er med på å vekke barnets interesse for alfabetet og språket. En finfin gave for de minste! Pris: 199,90.

BYGGEKLOSSER: Fine byggeklosser i tre for de minste barna.
BYGGEKLOSSER: Fine byggeklosser i tre for de minste barna. Vis mer

Puslematte med tall. Puslematten er en pedagogisk leke for barn, samtidig som det er en fin innredningsdetalj på barneværelset. Puslebitene kommer i et mykt og behagelig EVA-materiale. Pris: 129,90 kr.

Julegaver for de litt eldre

Om du ikke allerede har mottatt en ønskeliste, er disse gavetipsene solide vinnere til de litt eldre barna.

Disney-puslespill. Det å legge puslespill er både kult og lærerikt for barna. Hver eske inneholder gøyale puslespill med Disney-figurer, med 12, 16, 20 og 24 deler. Passer barn fra fire år og oppover. Pris: 99,90 kr.

Akemadrass. Perfekt i akebakken! Enkel madrass i ulike farger av slitesterkt PVC-materiale. Solid tau med refleks til å dra akemadrassen med. Pris: 349,90 kr.

ACTION I AKEBAKKEN: Akemadrass for gøyale dager om vinteren.
ACTION I AKEBAKKEN: Akemadrass for gøyale dager om vinteren. Vis mer

Radiostyrt helikopter. Artig, lite RC-helikopter som egner seg til innendørsflyvning. Takket være gyro, hooverfunksjon og automatisk start/landing er Syma S5H lett å fly og manøvrere. Pris: 199,90 kr.

Snakkende robot. Den lille interaktive roboten DOC Educational Talking Robot, ble kåret til «Årets førskoleleke 2018». Den utfordrer barn i logisk tenking og problemløsing, og lærer barna mer om bokstaver, tall, farger og dyr. Pris: 399,90 kr.

SNAKKENDE ROBOT: Utfordrer barn i logisk tenking og problemløsing.
SNAKKENDE ROBOT: Utfordrer barn i logisk tenking og problemløsing. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer