Annonsørinnhold

Treningsfrue: - Tidenes tredemølle å ha hjemme

Camilla Aastorp Andersen har testet de nye, lette og brettbare tredemøllene som alle har plass til hjemme. – Helt sinnssykt bra, er dommen fra den kjente personlige treneren.

Camilla Aastorp Andersen kan både trene intervaller og løpe rolige turer hjemme i stua med den splitter nye Walkinpaden K15.
Camilla Aastorp Andersen kan både trene intervaller og løpe rolige turer hjemme i stua med den splitter nye Walkinpaden K15. Vis mer

Har du vurdert å skaffe deg tredemølle hjemme, men har slått det fra deg grunnet plassmangel eller fordi tradisjonelle tredemøller er blytunge og uhåndterlige?

Walkingpad er en helt ny type tredemøller som både er små, lette og enkle å frakte. Ettersom flere av Walkingpad-modellene også kan brettes sammen, kan de stues vekk når de ikke er i bruk.

Se også: Tren med Norges beste PT-er i din egen stue

- God demping og lite støy
Den personlige treneren og motivatoren Camilla Aastorp Andersen, bedre kjent som Treningsfrue, har nylig testet de to Walkingpad-modellene R2 og K15 hjemme på Skedsmo. 41-åringen lot seg imponere av hvor god Walkingpad er å løpe på til tross for at de er mindre, lettere og tynnere enn tradisjonelle møller.

- K15 er tidenes mølle å ha hjemme. Den er enkel å bruke, går opp til 15 km/t, har god demping og lager lite lyd. Perfekt å ha i stua! forteller Aastorp Andersen.

Les mer om K15 og bestill her

Se video av Treningsfrue mens hun løper på K15:

Veier halvparten av vanlige møller
Treningsfrue trener fire til seks økter i uka og fortrinnsvis crossfit- og kondisjonstrening. Derfor er det viktig for henne å ha en tredemølle med høy nok toppfart til at hun kan trene intervaller. Slik sett er K15 den perfekte hjemmemøllen for Aastorp Andersen.

I motsetning til de fleste andre Walkingpad-modellene er ikke K15 brettbar. Den veier imidlertid kun halvparten så mye som tradisjonelle møller, og er derfor mye enklere å frakte og håndtere.

- Den er helt sinnssykt bra å løpe på, jeg fikk bare kjempelyst til å løpe. Tenk å kunne gjøre dette i dine egen stue, sier Treningsfrue mens hun skrur opp tempoet på K15 og langer ut.

Les mer om K15 og bestill her

Selv om K15 ikke er brettbar, slik flere andre Walkingpads er, er den likevel lett å håndtere og flytte på. K15 kan foldes sammen og er utstyrt med hjul. Den veier også mye mindre enn tradisjonelle møller.
Selv om K15 ikke er brettbar, slik flere andre Walkingpads er, er den likevel lett å håndtere og flytte på. K15 kan foldes sammen og er utstyrt med hjul. Den veier også mye mindre enn tradisjonelle møller. Vis mer

R2 - brettbar og lett mølle
Aastorp Andersen, som har 136.000 følgere på Instagram og 103.000 på Facebook, anbefaler modellen R2 hvis du ikke har behov for å løpe så raskt som 15 km/t.

- R2 er mer handy å ha hjemme i stua og kan flyttes enklere fra rom til rom, forklarer hun.

R2 (toppfart 12 km/t) ble lansert i sommer og har et oppgradert LED-display som viser kalorier, fart og tid. Med displayet har du full oversikt over nyttig data under treningsøkten. R2 har også en egen app som gir deg full innsikt i progresjon og, pågående og tidligere treningsøkter.,

Dempingen er meget god, og støynivået er langt lavere enn for tradisjonelle møller. R2 veier kun 33 kilo og kan settes opp og legges sammen på sekunder.

Les mer om R2 og bestill her

R2 er en superlett og sammenleggbar mølle som enkelt kan tas med på hytta eller kontoret.
R2 er en superlett og sammenleggbar mølle som enkelt kan tas med på hytta eller kontoret. Vis mer

Norsk service og verksted i Norge
Norge er det Mystuff som har enerettighet og patent på Walkingpad. Nettbutikken har levert partier både til Oslo Kommune, Forsvaret og tusenvis av nordmenn, og det er mange eldre blant de fornøyde kundene.

Dersom du skulle ha behov for reparasjon eller reservedeler, har Mystuff verksted og service i Norge. Les mer her.

Se alle Walkingpad-modeller her

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer