Annonsørinnhold

Tusenvis er frelst - Det blir ikke bedre!

Om du ikke har hørt om favorittmerket Estrid så er det virkelig på tide. Fortsett å scrolle for å oppdage de fantastiske barberhøvlene, som har revolusjonert tusenvis allerede!

Tusenvis er frelst - Det blir ikke bedre!

Hele 1 av 3 kvinner benytter seg av barberhøvler for menn. De er ofte ansett som robuste og gir generelt et mer ønskelig resultat. Dette ville Estrid gjøre noe med - alle fortjener en god barberhøvel!

Sjekk ut den revolusjonerende høvelen her!

For kun 95 kr så får du en startpakke som inkluderer en barberhøvel, to blader, samt et praktisk veggfeste. Du bestemmer selv hvor ofte du vil ha nye blader, som betyr at du kan velge et abonnement som passer deg best. Endrer vanene dine seg, eller ønsker du ikke et abonnement, da kan du enkelt avslutte når som helst.

Det er flere tusener fornøyde kunder, og det er ikke uten grunn! Estrid har virkelig tro på at du vil elske den minst like mye som alle andre, og har derfor 100% fornøyd-garanti!

Tusenvis er frelst - Det blir ikke bedre!

Høvelen er laget av rustfritt stål, slik at du får et godt grep når du barberer deg. Bladene i seg selv er superskarpe, slik at du får best mulig resultat. Samtidig er den snill mot huden, som gjør at du unngår irritasjon og nupper. Den er også 100% vegansk og har smørende striper som etterlater huden silkemyk.

Les enda mer om høvelen her!

Tusenvis er frelst - Det blir ikke bedre!

Du kan velge mellom mange ulike farger, slik at du kan finne din favoritt. Sjekk også ut reiseetuiet som passer på høvelen din når du er på farta.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer