Annonsørinnhold

Shell satser på lading:

Unngå rekkeviddeangst i vinter

Sving innom Shell når du skal lade bilen i vintersesongen!

DER DU ER: Uansett hvor i Vinter-Norge du kjører, finner du en Shell-stasjon i nærheten.
DER DU ER: Uansett hvor i Vinter-Norge du kjører, finner du en Shell-stasjon i nærheten. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Når det er kaldt bruker elbilen mer strøm. Det medfører gjerne at man oftere trenger et påfyll langs veien. Da er det godt å vite at Shell bygger ut nettverket sitt av ladestasjoner over hele landet.

Det sier kategorisjef for energi og bilvask hos Shell, Thomas Danielsen. Han følger nøye med på en bransje i stor endring - og holder tritt med utviklingen, slik at Shell kan tilby gjestene det de trenger underveis.

- Én ting er sikkert: vi er på farta som aldri før! Det er vekst i bilparken, og vi jobber hele tiden med at våre stasjoner skal forbli relevante. Vi oppgraderer også våre eksisterende ladepunkter med kraftigere ladere. Det gjør det enda raskere og enklere for kundene å lade i vinter.

Naturlige stoppesteder i Vinter-Norge

I takt med bilparken, endrer også Shell-stasjonene fokus: Det som tradisjonelt har vært «bensinstasjoner» er nå «energistasjoner», slik at de fortsatt er et naturlig stoppested for deg når du er på farta.

Det er ikke bare bensin eller diesel som er viktig lenger, men også nye energiformer som lading. Samtidig spiller våre andre tilbud en stadig viktigere rolle for våre kunder, som god mat, bilvask og andre servicefasiliteter.

Stasjonene er plassert på viktige lokasjoner i hele Norge, slik at du trygt kan ta elbilen på vinterveiene.

- Shell har nå over 230 teknologinøytrale ladepunkter i Norge, og flere skal det bli!

LADING: Shell har mer enn 230 ladepunkter spredt utover Norge.
LADING: Shell har mer enn 230 ladepunkter spredt utover Norge. Vis mer

Kategorisjefen for energi hos Shell har også et godt råd til vinterbilistene som kjører elbil.

- Husk at det går raskere og er billigere å lade bilen når batteriet er forvarmet. Så i stedet for å kjøre rett fra garasjen med vinterkaldt batteri, lønner det seg å kjøre det varmt før du svinger inn for å lade.

TILGJENGELIG: Shell følger utviklingen av både bilpark og kjøremønstre, slik at tilbudet på stasjonene er så bra som mulig for kundene. Det skal være raskt og enkelt å lade hos Shell.
TILGJENGELIG: Shell følger utviklingen av både bilpark og kjøremønstre, slik at tilbudet på stasjonene er så bra som mulig for kundene. Det skal være raskt og enkelt å lade hos Shell. Vis mer

Satser på lading fra nord til sør

- Vi ser hele tiden etter de beste løsningene for å gjøre ladestasjonene våre mer brukervennlige, sier Thomas Danielsen hos Shell.

- Ikke minst jobber vi for å få ned ladetiden. Målet vårt er at det skal være raskt og enkelt å lade hos oss. I løpet av året skal vi ha lading på enda flere stasjoner.

Den norske bilparken fornyer seg, og elbilene fyller trafikkbildet mer og mer. Derfor er det viktigere enn noen gang å tilby mer enn bare bensin og diesel.

Andelen biler med ladeplugg på norske veier har nådd over rekordhøye 20 prosent! Det understreker viktigheten av lademuligheter akkurat der du befinner deg.

Shell har ladestasjoner fra Bodø i nord til Kristiansand i sør, og fra Kongsvinger i øst til Bergen i vest.

- Laderne på Shell er teknologinøytrale. Det betyr at du kan lade hos oss uansett hva slags elbil du kjører, sier Danielsen.

Her finner du en Shell-stasjon langs veien!

Et attraktivt sted å stoppe

ENERGISTASJONER: - I løpet av året skal vi ha lading på enda flere stasjoner, sier kategorisjef hos Shell, Thomas Danielsen.
ENERGISTASJONER: - I løpet av året skal vi ha lading på enda flere stasjoner, sier kategorisjef hos Shell, Thomas Danielsen. Vis mer

- Utbyggingen av ladenettverket vårt er optimalisert i forhold til hvor det skal lønne seg å ta en pause. På den måten kan kundene kombinere ladingen av bilen med en hyggelig pause og et godt måltid, sier Danielsen.

Med over 230 teknologinøytrale ladepunkter, kan alle elbiler lade på Shell. Shells tilstedeværelse er tydelig for vinterbilistene.

Her finner du alle Shells ladestasjoner!

PAUSETID: Ta pausen hos Shell, mens du hurtiglader bilen!
PAUSETID: Ta pausen hos Shell, mens du hurtiglader bilen! Vis mer

- Mange beregner ofte kjøreruten ut fra kjørelengde, slik at ladestoppene underveis kan optimaliseres. Ikke minst gjelder dette i vinterhalvåret. Det gjør turen så behagelig som mulig, sier Thomas Danielsen.

- At vi da kan tilby kundene det de trenger på farta, gjør oss til et attraktivt sted å stoppe innom.

Shell har et stort utvalg av mat og drikke, som passer for alle i bilen. Medarbeiderne tilbereder god mat og rykende ferske bakervarer på stasjonene over hele landet.

NYBAKT OG NYSMURT: Shell har et stort utvalg av mat og bakervarer.
NYBAKT OG NYSMURT: Shell har et stort utvalg av mat og bakervarer. Vis mer

- Mens du lader bilen, kan du nyte nybakte fristelser inne!

Her kan du lade hos Shell i vinter!