Annonsørinnhold

V75: Ble Stalltips-millionær med kun seks rette

Spilleren fra Fredrikstad kunne slippe jubelen løs etter å ha innkassert en gevinst på 1.34 millioner kroner. Hvem blir den heldige i V75 denne helgen?

V75: Ble Stalltips-millionær med kun seks rette

Førstkommende lørdag blir det nok en spennende V75-omgang, og denne gangen kan man vinne cirka 12 millioner om man prikker inn sju rette.*

V75-løpene foregår på Bergen travpark, og spillefristen er lørdag klokka 15:00.

Spill Stalltips her

Stalltips-millionær med kun seks rette

Stalltips fortsetter å levere vinnere. Lørdag 21. mai vant en heldig spiller fra Fredrikstad 1.345.696 kroner på en Stalltipskupong. V75-omgangen på Biri denne lørdagen bød på store overraskelser, og og det viste seg at ingen hadde tippet de sju vinnerne.

Siden det er utbetaling for både syv, seks og fem riktige i V75, var ikke alt håp ute. Med bare én kupong med seks riktige, ble utbetalingen over millionen for den heldige vinneren fra Fredrikstad, med på totalt 1,34 millioner kroner. Kupongen kostet 299.

Førstkommende lørdag ligger det cirka 12 millioner til alenevinneren som klarer å få sju rette i Bergen.*

Spill Stalltips her

BERGEN NESTE: Denne helga ligger er det cirka 12 millioner kroner til alenevinner i V75*. Løpene foregår på Bergen travpark.
BERGEN NESTE: Denne helga ligger er det cirka 12 millioner kroner til alenevinner i V75*. Løpene foregår på Bergen travpark. Vis mer

Stalltips - hestene er valgt for deg!

Stalltips er den geniale løsningen for alle som synes det er gøy å spille på trav, men som ikke har spesielt greie på hestesport.

Man trenger ikke å vite noe som helst om verken baneforhold, hestenes humør eller kuskenes dagsform for å spille som proffene. Om man leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort!

Rikstoto velger ut favoritter og outsidere - og serverer dem som ferdigutfylte Stalltips-kuponger. Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, øker sjansene for å vinne de store premiene.

Spill Stalltips her

Se Vinnersjanser | hjelpelinjen.no | Aldersgrense 18 år | Spill med måte

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer