Annonsørinnhold

V75 på Søndag:

V75, Jokerpott, Jackpot, Gulljackpot og Stalltips - hva betyr det egentlig?

Det er mange tall og uttrykk å forholde seg til når det gjelder hesteløp. Her får du en god oversikt på hva alt betyr. Det er nemlig ikke så komplisert som du kanskje tror.

HESTESPILL: Det er lettere enn du tror å spille på hest. Foto: NTB Scanpix
HESTESPILL: Det er lettere enn du tror å spille på hest. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Søndagens V75-løp går av stabelen på Solvalla travbane i Stockholm - Sveriges hovedbane for trav. Med andre ord, det er duket for en nervepirrende nok en thriller mellom Norge og Sverige!

Søndagens løp byr også på Jackpot i V75, og hele 2.687.926 svenske kroner fordeles ekstra i premiepotten (40/20/40 for 7, 6 og 5 rette). Det vil med andre ord ligge totalt 13 millioner i premiepotten, og 6 millioner til alenevinner.*

Husk V75-innlevering innen klokka 15:00.

Så lett er det å bli med på søndagens V75-thriller med Stalltips

HOS SÖTA BROR: Ulsrud Tea og Svein Ove Wassberg før start i Elitkampen på Solvalla. Foto: Eirik Stenshaug
HOS SÖTA BROR: Ulsrud Tea og Svein Ove Wassberg før start i Elitkampen på Solvalla. Foto: Eirik Stenshaug Vis mer

Tallene og uttrykkene i V-spillene

V75 er hestespillet med muligheten for de desidert største premiene. Du kan spille V75 både som Stalltips og med egenutfylt kupong. Du kan også kjøpe andel gjennom Eksperten, satt opp av noen av de beste travekspertene.

V75 er også hovedspilleformen på lørdager og går ut på å finne riktig vinner i syv forhåndsbestemte løp. Derfor heter det V75. Altså syv løp der det utbetales premie for syv, seks og fem riktige.

Her kan du levere en Stalltips-kupong til søndagens løp

Litt fakta om V75: Tidenes største utbetaling i V75 skriver seg tilbake til 2005. Da vant en spiller fra Rogaland over 51 millioner kroner.

V75 Jacpot: Dersom ingen har syv rette, overføres disse pengene til neste ukes 7-er pott. Ved spill til V75 søndag i Sverige, fordeles Jackpot-summen alle tre premiepottene, etter vektingen 40/20/40.

V75 Jokerpott: Som en ekstra gulrot på lørdager, vil den som er alene om å ha 7 rette på en kupong, få utbetalt 10 millioner kroner fra Jokerpotten, i tillegg til sin ordinære premie. Jokerpotten er på 3 millioner kroner på tirsdager.

  • Jokerpott betales til en alenebong med syv rette som er levert gjennom Norsk Rikstoto.
  • Jokerpotten er kun i spill i V75-omganger arrangert på norsk bane.

V75 GullJackpot: Etter at alle spill er levert, dobler Norsk Rikstoto syverpotten. I tillegg er Jokerpotten på 10 millioner i spill. Det betyr at det er mulig å vinne rundt 16 millioner kroner.

Her kan du levere en Stalltips-kupong til søndagens løp

V75-SPENNING: Hvem vinner under søndagens V75-omgang? Foto: Eirik Stenshaug
V75-SPENNING: Hvem vinner under søndagens V75-omgang? Foto: Eirik Stenshaug Vis mer

Hvorfor bruke Stalltips?

Du trenger ikke å vite noe som helst om verken kuskens dagsform eller hestenes humør eller for å spille som ekspertene. Om du leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort for deg!

Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg. Dette serveres som ferdigutfylte kuponger - som heter Stalltips.

Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, høyner du mulighetene for å vinne de store premiene. Hvem liker vel ikke tanken på en real outsider som overrasker på løpsdagen?

Og når søndagens løp starter, ligger det 13 millioner i premiepotten, og du kan vinne 6 millioner!*

Her kan du levere en Stalltips-kupong til søndagens løp

*Les mer om ansvarlig spill og vinnersjanser. Du kan også lese mer hos Hjelpelinjen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer