Annonsørinnhold

V75 Julebonanza med 300 millioner i samlet premiepott*

For sjuende år på rad går V75 Julebonanza gjennom hele jula og romjula. Og det er en enkel sak å bli med og kjempe om potten.

V75 Julebonanza med 300 millioner i samlet premiepott*

Også̊ 2022 avsluttes med storslagen V75 Julebonanza. For sjuende året på rad blir det ekstra julestemning med storsatsningen. Gjennom ni spenningsfylte dager i jula, får man servert åtte V75-omganger med cirka 300 millioner kroner i samlet premiepott.*

Her kan man spille på årets Julebonanza med Stalltips

V75 Julebonanza skjer i samarbeid med Sverige (ATG), og julas første omgang starter fredag 23. desember (lille juleaften) med tradisjonsrik «uppesittarkväll». Deretter blir det pause på julaften før man kjører igang med internasjonal V75 hver dag fra 1. juledag til og med nyttårsaften.

To av V75-omgangene arrangeres i Norge, på Momarken tirsdag 27. desember og Bjerke fredag 30. desember - resten av løpene går i Sverige og Danmark. Det hele avsluttes med Multijackpot på nyttårsaften.

Spill Julebonanza med Stalltips

V75 Julebonanza 2022:

V75 Julebonanza med 300 millioner i samlet premiepott*

Slik bygges Multijackpot på nyttårsaften

Fra lørdag 8. oktober til og med lørdag 3.desember avsettes 20 prosent av alle Jackpot i Internasjonal V75 til Multijackpot. Fra lørdag 10. desember til og med torsdag 30.desember går eventuelle Jackpot fra internasjonale V75 omganger i sin helhet til Multijackpot på Axevalla søndag 31. desember.

Spill Julebonanza med Stalltips

JULEBONANZA: Gjennom hele jula, til og med nyttårsaften, kan man være med på årets travhøydepunkt i Norge, Sverige og Danmark med 300 millioner i samlet premiepott! Foto: www.hesteguiden.no
JULEBONANZA: Gjennom hele jula, til og med nyttårsaften, kan man være med på årets travhøydepunkt i Norge, Sverige og Danmark med 300 millioner i samlet premiepott! Foto: www.hesteguiden.no Vis mer

Hvorfor bruke Stalltips?

Man trenger ikke å vite noe som helst om verken hestenes humør eller kuskens dagsform for å spille som ekspertene. Om man leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort!

Rikstoto velger ut favoritter og outsidere - og serverer dem som ferdigutfylte kuponger - som heter Stalltips.

Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, høyner man mulighetene for å vinne de store premiene. Hvem liker vel ikke tanken på en real outsider som overrasker på løpsdagen?

SPILL STALLTIPS HER

Se Vinnersjanser | hjelpelinjen.no | Aldersgrense 18 år

V75 Julebonanza med 300 millioner i samlet premiepott*

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer