Annonsørinnhold

V75 Julebonanza med svimlende 325 millioner i premiepotten*!

Nok en gang får du V75 Julebonanza gjennom hele jula og romjula med vanvittige premier! Og det er en enkel sak å bli med og kjempe om potten!

V75 Julebonanza med svimlende 325 millioner i premiepotten*!
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

For sjette året på rad blir det ekstra julestemning med storsatsningen V75 Julebonanza. Gjennom ni spenningsfylte dager i jula, får du servert åtte V75-omganger med cirka 325 millioner kroner i samlet premiepott*!

V75 Julebonanza skjer i samarbeid med Sverige (ATG), og julas første omgang starter torsdag 23. desember (lille juleaften) med tradisjonsrik «uppesittarkväll». Deretter blir det pause på julaften før man kjører igang med internasjonal V75 hver dag fra 1. juledag til og med nyttårsaften.

To av V75-omgangene arrangeres i Norge; på Momarken mandag 27. desember og Bjerke torsdag 30. desember.

Så lett er det å bli med på V75 med Stalltips

V75 Julebonanza 2021:

V75 Julebonanza med svimlende 325 millioner i premiepotten*!

V75-millionærer til jul

Med Julebonanzaen for døren, er det spennende å se at det er mulig å vinne flotte V75-gevinster. De siste ukene har hele fire V75-spillere blitt millionærer. Felles for alle er at de komponerte V75-kupongen selv.

Lørdag 18.12 var det tre spillere som greide å finne frem til de syv riktige V75-vinnerne på Bjerke. De fikk alle utbetalt mellom 2,2 og 2,5 millioner kroner.

Lørdag 27. november var det kun én spiller som løste V75-rebusen, og dermed utløste Jokperpotten på 10 millioner kroner. Spilleren vant til sammen 12 millioner kroner.

Kan du lite om spill på trav? Prøv Stalltips!Du trenger ikke å vite noe som helst om verken kuskens dagsform eller hestenes humør eller for å spille som ekspertene. Om du leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort for deg!

Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg. Dette serveres som ferdigutfylte kuponger - som heter Stalltips.

Så lett er det å bli med på V75 med Stalltips

JULEBONANZA: Gjennom hele jula, til og med nyttårsaften, kan du være med på årets travhøydepunkt i Norge, Sverige og Danmark med 325 millioner i samlet premiepott! Foto: www.hesteguiden.no
JULEBONANZA: Gjennom hele jula, til og med nyttårsaften, kan du være med på årets travhøydepunkt i Norge, Sverige og Danmark med 325 millioner i samlet premiepott! Foto: www.hesteguiden.no Vis mer

Multijackpot på nyttårsaften

V75 Julebonanza avsluttes som vanlig med en gedigen Multijackpot på nyttårsaften. Per 19. november har ATG/NR allerede samlet inn 29.330.277 svenske kroner i Multijackpot som fordeles ekstra i sjuerpotten på nyttårsaften.

Fra lørdag 25.september til og med lørdag 4.desember avsettes 20 prosent av alle Jackpot i internasjonal V75 til Multijackpot. Norsk Rikstoto tilbyr spill til Solvalla søndag 26.september, Solvalla søndag 24.oktober, Eskilstuna søndag 7.november og Bjerke lørdag 13.november.

Fra lørdag 11.desember til og med torsdag 30. desember avsettes eventuelle Jackpot i internasjonale V75 omganger i sin helhet til Multijackpot på Axevalla søndag 31. desember.

Her kan du levere en Stalltips-kupong til ukas løp

*Les mer om ansvarlig spill og vinnersjanser. Du kan også lese mer hos Hjelpelinjen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer