Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut
IDYLL I BALEARENE: Helpensjonshotellet Robinson Club Cala Serena på Mallorca ligger i en rolig bukt og har fokus på trening, god mat, avkobling og velvære. Lyst å låne en Harley Davidson eller bare slappe av i solsengen ved chillout-baren? Begge deler er mulig her. Foto: TUI

Vær sporty, slapp av og spis godt

Ferien som gir den ultimate kombinasjonen av sport, god mat og avkobling. 

Ja da, alle er enige om at det er deilig å ligge i en solseng og slappe av hele dagen når du er å ferie.

Men, hadde det ikke vært enda bedre å spist en god, sunn og mettende frokost, så gjort en aktivitet du elsker - eller aldri har prøvd før - før du SÅ tar deg en høyst velfortjent hvil.

Dette er akkurat hva de syv Robinson-hotellene til TUI tilbyr på destinasjoner som Hellas, Spania, Portugal, Tyrkia og Maldivene.

Her er hva du alltid kan forvente på et Robinson-hotell:

Treningsrom - Personlige trenere - Sunn mat - Spa - Sporter - Events

Livsstilskonseptet Robinson finnes utelukkende hos TUI og appellerer til den aktive og helsebevisste reisende.

- Robinson passer for de som søker den ultimate kombinasjonen av sport, god mat og avkobling. Skreddersydde treningsprogrammer, et bredt utvalg aktiviteter og vår egen WellFood er bare noe av det som gjør at vi er stolte av Robinson, sier Nora Aspengren, kommunikasjonsansvarlig i TUI.

AKTIV FERIE: Det er stadig flere nordmenn som oppdager det eksklusive Robinson-konseptet til TUI. Foto: TUI

Mer konkret betyr dette at alle Robinson-hotellene har egne treningsrom der du kan trene i ro og mak med vekter eller på maskiner. Vil du heller ha en personlig trener? Da bestiller du bare det.

Alle Robinson-hotellene har dessuten daglige treningstimer ledet av profesjonelle trenere som leder alt fra makspuls i harde spinningtimer til egne timer beregnet for de over 55 år. Dansegym, step, stretching, core, pilates og yoga? Robinson-hotellene har alt dette ...

PRØV NOE NYTT: På ferie har du tiden du trenger til å lære deg en ny aktivitet. Foto: TUI

Hvorfor ikke prøve noe du aldri har prøvd før?

Noe av det mest spennende med Robinson-konseptet, er at det gir deg muligheten til å teste en aktivitet du ikke har prøvd før. Vil du hive deg ut i det våte element og prøve sporter som kitesurfing, katamaranseiling, stand up padling, dykking eller vindsurfing? Kjør på!

«Robinson passer for de som søker den ultimate kombinasjonen av sport, god mat og avkobling» Nora Aspengren, kommunikasjonsansvarlig i TUI

På land kan du boltre deg med aktiviteter som tennis, golf, badminton, squash, beachvolleyball og fotball. På Robinson Club Cala Serena på Mallorca kan du til og med låne deg en Harley Davidson, hvis du skulle ønske det.

Utvalget varierer mellom de de ulike hotellene, sjekk derfor hva de forskjellige destinasjonene har å by på.

Saken fortsetter under bildet ...

Her har du tre eksempler på Robinsonhoteller:

Spa på alle Robinson-hoteller

Etter all denne aktiviteten passer det glimrende med spa. Alle Robinson-hotellene har spa, enten som Classic eller Exclusive.

DIGG: Massasje etter trening er ikke å forakte. Foto: TUI

Classic WellFit Spa innebærer at du kan velge mellom en lang rekke ulike massasjeteknikker, aroma- og oljeterapi, innpakkinger, dyprensende hudbehandlinger, manikyr, vippefarging med mer.

Exclusive WellFit Spa betyr at du i tillegg også har tilgang til fasiliteter som innendørsbasseng, boblebad, duftbadstue, hamam, relax-rom og lignende.

TILGJENGELIG HELE DAGEN: Er du aktiv på ferie, trenger du påfyll av veske. Foto: TUI

Sunt og balansert kosthold

Nå er du sikkert skrubbsulten. Og som kjent går aktivitet og god helse hånd i hånd med et sunt og balansert kosthold. Hos Robinson serveres såkalt WellFood, mat optimalisert for en aktiv livsstil. Som en del av WellFood-konseptet serveres for eksempel minst 14 ulike Felicity Foods, retter designet for å øke serotoninnivået. Alle restauranter har eget WellFood-corner, og det tilbys ferske juicer og sunn snacks hele dagen.

Alle Robinson-hotellene har dessuten hver sin à la carte- og buffetrestaurant.

Lyst på aktiv ferie alene, med partneren din eller sammen med familien? Les mer om utvalget på ditt Robinson i hotellpresentasjonen.


Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling