Annonsørinnhold

Vant over 200.000 med Stalltips

Jubelen sto i taket da to heldige Stalltips-spillere klinket til med sju riktige på V75-bongen. Lørdag er det igjen V75 med Gulljackpot og nye vinnermuligheter. Så enkelt er det å bli med.

Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store
Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store Vis mer

På lørdag har man sjansen til å spille om Gulljackpot under helgens V75 på Momarken. Sjuerpotten dobles ved spillestopp, noe som innebærer at man kan vinne 16 millioner kroner!

Husk spillefrist lørdag kl. 15:00.

Her kan man spille på lørdagens V75 med Stalltips

Vant over 200 000 med Stalltips

To spillere kunne slippe jubelen løs tirsdag 11. oktober etter at begge konstaterte at deres V75 Stalltips-spill gikk inn med sju riktige.

Gevinsten ble nesten 220.000 kroner for hver av de to heldige spillerne - og selv om favorittene vant tre av syv V75-løp på Bjerke denne tirsdagen, endte utbetalingen for de som kunne vise frem sju riktige vinnere på hele 211.071 kroner.

Totalt seks spillere kunne glede seg over full klaff, og en flott høstpremie på til sammen rundt 220.000 kroner ble et faktum. To av de seks vinnerne hadde spilt Stalltips. De andre hadde fylt ut kupongen selv.

Spill Stalltips her

Vant over 200.000 med Stalltips

Damenes dag på Momarken

Damene, både firbente og de som går på to, står i sentrum denne lørdagen. For hestene er det storløpsdag på Momarken, med Norsk Oaks og Oaks-revansjen som hovedoppslag. I tillegg møtes landets aller beste hester til dyst i hoppe-eliten.

For de tobente er det NM i monté som er hovedoppslaget. Her skal landets ti beste travryttere kjempe om norgesmester-tittelen. Mesterskapet er åpent for begge kjønn, men det er bare damer som stiller til start i år.

Spill Stalltips her

FJORÅRETS VINNER: Amanda Robertsen (27) stakk av med fjorårets NM-tittel i monté. Hvem vinner i år? Foto: Hesteguiden.no
FJORÅRETS VINNER: Amanda Robertsen (27) stakk av med fjorårets NM-tittel i monté. Hvem vinner i år? Foto: Hesteguiden.no Vis mer

Amanda klar for nytt NM etter dramatisk år

I fjor kunne Amanda Robertsen (27) juble som norgesmester i monté. To måneder senere kjempet hun for livet på Ullevål sykehus i Oslo, med alvorlige mageproblemer.

Veien tilbake til travsporten har vært tøff, men det er også Amanda. Nå er hun klar for et nytt NM på Momarken, men ligger lavt med tanke på egne sjanser. Norgesmesterskapet rides over tre løp.

- Jeg tror det blir vanskelig å vinne i år, og ligger litt lavt. Men jeg skal gjøre mitt beste for å vinne, så får vi se, sier Amanda Robertsen.

Spill Stalltips her

Hvorfor bruke Stalltips?

Man trenger ikke å vite noe som helst om verken hestenes humør eller kuskens dagsform for å spille som ekspertene. Om man leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort!

Rikstoto velger ut favoritter og outsidere - og serverer dem som ferdigutfylte kuponger - som heter Stalltips.

Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, høyner man mulighetene for å vinne de store premiene. Hvem liker vel ikke tanken på en real outsider som overrasker på løpsdagen?

Spill Stalltips her

Vant over 200.000 med Stalltips

Se Vinnersjanser | hjelpelinjen.no | Aldersgrense 18 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer