Annonsørinnhold

Vårens freshe solbriller

Beskytt øyne og se kul ut med de råeste solbrillene - her er vårens favoritter

Vårens freshe solbriller

Nye solbriller er et must nå som vårsola begynner å ta skikkelig tak. Gode solbriller både beskytter øyne mot skarpt lys, de farlige uv-strålene og så ser de jo skikkelig kule ut.

Her er våre favoritter:

Den klassiske pilotbrillen fra Ray-Ban

Vårens freshe solbriller

Dette er solbrillestilen som startet det hele. Ray-Ban Aviator ble opprinnelig designet for den amerikanske luftfarten, U.S. Aviators, i 1937. I dag kan de tilby et ikonisk design med eksepsjonell kvalitet, ytelse og komfort.

Ray-Ban Aviator med fargede speilglass er valget for deg som elsker å skape et blikkfang. Brillen kommer i flere fargevarianter på innramming og glass. Nå med prisgaranti!

Prisgaranti: Finn din favoritt HER

Revolusjonerende design og supre kvalitetsglass!

Fargen på glasset kan variere fra fargen på bildet fordi de fleste bildene er tatt ute i dagslys
Fargen på glasset kan variere fra fargen på bildet fordi de fleste bildene er tatt ute i dagslys Vis mer

Disse brillene gir deg revolusjonerende design med en høyere linse som utvider synsfeltet! O Matter®-rammen gir komfort og beskyttelse, mens Unobtanium®-komponentene gir godt grep! I tillegg har brillen UV-beskyttelse og Prizm™-teknologi! Rett og slett en super solbrille!

Kjøp dine nye sportsbriller HER

Fresh variant av klassikeren Frogskins fra Oakley

Fargen på glasset kan variere fra fargen på bildet fordi de fleste bildene er tatt ute i dagslys
Fargen på glasset kan variere fra fargen på bildet fordi de fleste bildene er tatt ute i dagslys Vis mer

Tidløse solbriller fra Oakley i kjent 80-tallsstil♥ Oakley Frogskins® har vært med i mange år og vil nok fortsette i mange år til. Her får du en kul solbrille med høykvalitetsglass!

Den lette, slitesterke O-Matter® rammen sørger for en komfortabel passform. Trepunkts passform gir utmerket posisjon og hindrer ubehagelige press punkter for langvarig komfort.

Hverdagsbrillene med et sporty utrykk får du HER

Ray-Ban brillen alle må ha!

Vårens freshe solbriller

Ray-Ban Erika solbriller er det perfekte må-ha tilbehøret uansett look. Den store runde formen, og den myke broen formet som et nøkkelhull, virker smigrende på enhver ansiktsform. Ray-Ban RB4171 Erika kommer i 3 ulike, vakre ton-i-ton nyanser, fra Havana til sort, slik at du kan velge akkurat den stilen som passer deg.

Med full innfatning i det lette materialet Acetate, er Ray-Ban Erika svært behagelige å ha på seg, og har lang levetid. La disse lekre Ray-Ban solbriller sette den lille ekstra piffen på antrekket ditt.

Kjøp den tidløse klassikeren i din favorittfarge HER

Clubmaster: Sesongens beste kvalitet med prisgaranti

Vårens freshe solbriller

Møt verden med stil i Ray-Ban Clubmaster. Clubmaster kler både herrer og damer og har en form som kler de fleste ansikter. Denne formen passer et hvert antrekk. Velg mellom 13 farger for å finne brillen som kler din stil. Dette er vår favoritt som aldri går av moten.

Denne varianten i matt svart innfatningen er laget av Plast med Brun Krystall glass, slik at du kan legge til et snev av farge som passer til alle antrekk. Ray-Ban Clubmaster er et stilig tillegg til enhver garderobe.

Møt våren i DENNE klassikeren

Årets kjempe-hit! Kjøp før de blir utsolgt

Vårens freshe solbriller

Disse nøytrale, men likevel stilfulle solbrillene fra Tom Ford ble solgt ut i rekordfart i fjor. Dette er den perfekte herrebrillen til høy kvalitet, likevel kler den de fleste kvinner.

Solbrillen kommer i tre ulike fargekombinasjoner. Velg fargen som passer deg best. Vi anbefaler fargen som kommer i matt svart med grønne glass. Den kler et hvert antrekk.

Kjøp brillen HER og få 2 års garanti

Svarte stilige solbriller til en billig penge

Vårens freshe solbriller

Selv om pris og kvalitet ofte henger sammen, kan du her gjøre et kupp: Her vår du kvalitetsbriller billig. Disse stilfulle brillene til bare 595,- billigere får du ikke før det går ut over kvaliteten.

Kanskje du trenger et par til liggende, eller noen som du kan bytte litt på? Her har du svaret. Disse brillene har god funksjonalitet, stilig form og kler de fleste ansikter. Møt sommeren i disse svarte kule solbrillene til en fantastisk pris!

Disse trenger jeg! Kjøp de HER

Budsjettvarianten av pilotbriller!

Vårens freshe solbriller

Her kan du få de klassiske pilotbrillene alle burde ha til en billig penge. Disse brillene har vært elsket av mennesker verden og holdt seg på moten i mange år.

Møt våren i denne kule varianten med speilglass uten at du kjenner det i lommeboka. Velg mellom svart eller blå/grønne for å sette ditt eget preg på antrekket. Innfatningen er stilren og enkel, noe som uttrykker selvsikkerhet og kompetanse.

Gjør et kupp og få pilotbriller av god kvalitet til en billig penge

De perfekte og stilige solbrillene til en unik pris

Vårens freshe solbriller

Fauske fra ExO har en klassisk retroform, som har preget motebildet i lang tid. Den har en form som er inn i tiden, og en farge som gir deg egenart og passer perfekt inn i motebildet nå. Utrolig pris for denne type innfatning. Disse brillene får du til bare 595,-

Jeg vil ha disse brillene til bare 595kr!

Brillene med det ultimate designet!♥

Vårens freshe solbriller

Jawbreaker ™ svarer til kravene fra førsteklasses idrettsutøvere og har 40 år med upåklakelig kvalitet! Oakleys leverer det beste ved å tilby alt fra kjøling av luftstrøm til Unobtainium®-komponenter for en komfortabel og sikker passform.

I tillegg får du den problemfrie linseskiftingen av Switchlock ™ -teknologi for optimal visjon i enhver situasjon!

Kjøp sesongens beste sportsbrille HER

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer