Annonsørinnhold

Vårens kuleste jeans og bukser

Klassisk blå eller nye og freshe farger? Tettsittende eller luftig og komfortabel? Vårens trender byr på mange muligheter, her er buksene som passer like bra på byen som på hjemmekontoret.

Vårens kuleste jeans og bukser

Jeans med høy midje og rett passform♥

Vårens kuleste jeans og bukser

Inspirert av 90-tallet, lekker passform og ikonisk logopatch! Buksa har ekstra høy midje og rette ben som gir en classy look! Den perfekte hverdagsbuksa! Finnes i flere farger!

Kom våren i møte med denne trendy buksa!

Perfekte skinny jeans for våren!

Vårens kuleste jeans og bukser

Den ultimate jeansen du kan matche til alt! Den blå fargen er så klassisk og ikonisk♥ Denne er superflatterende for midjen, har tettsittende passform og høy midje. Denne modellen er ikke like høy i livet som mile high, men den har likevel god livhøyde. Denne går ca. til navlen. Passformen er ettersittende, men her igjen, ikke like ettersittende som super skinny-modellene. Her får du en bukse som er ettersittende uten å være supertight! God stretch gir god komfort! ♥

Se på flere farger her!

Klassikeren i cropped versjon!

Vårens kuleste jeans og bukser

Den ikoniske 501 Jeansen i en cropped variant - DET kan vi like! Ikonisk modell fra Levi’s! Den er mellomhøy i livet og går ca. til navlen. Bena har rett passform og gir en litt mer baggy og stilig look♥ Det fantastiske med 501 at du bærer den sånn som du ønsker, på hoftekammen, lenger ned, baggy, ettersittende! Skap din egne 501-stil♥

Finnes i flere farger!

Stilfull beige bukse fra Bubbleroom.

Vårens kuleste jeans og bukser

Denne trendy buksa er laget i elastisk stoff og finnes i både beige og svart. Den er highwaist og vid ved beina.

Sjekk ut begge fargene her!

Kul bukse med gummistrikk i midjen

Vårens kuleste jeans og bukser

Denne buksa har både frontlommer og baklommer. Den har også en matchende overdel du kan kjøpe separat slik at det blir et sett. Finnes i både grønn og svart.

Klikk her for å se mer på disse stilige buksene!

Lekre jeans i et tidløst design

Vårens kuleste jeans og bukser

Stilige jeans fra LEVI'S. Buksene har en fin, behagelig passform i en kortere modell og en trendy vask. Disse buksene passer alle aldre og alle fasonger like bra!

Ta en nærmere titt på disse populære buksene

Moderne jeans fra NA-KD

Vårens kuleste jeans og bukser

Disse jeansene har en høy midje, en design med fem lommer, knappelukkinger, en beltestropp og ei rette bein. Jacron Patches er et bærekraftig vegansk læralternativ. Disse buksene finnes i 4 forskjellige farger.

Sjekk ut de andre fargene

De perfekte jeansene

Vårens kuleste jeans og bukser

Den ultimate jeansen du kan matche til alt! Den mørkeblå fargen er så klassisk og ikonisk♥ Denne er superflatterende for midjen, har tettsittende passform og høy midje. Denne modellen er ikke like høy i livet som mile high, men den har likevel god livhøyde. Denne går ca. til navlen. Passformen er ettersittende, men her igjen, ikke like ettersittende som super skinny-modellene. Her får du en bukse som er ettersittende uten å være supertight! God stretch gir god komfort!♥

Finnes i ulike farger!

Rålekre skinny jeans

Vårens kuleste jeans og bukser

Disse jeansene har en høy midje med en glidelås og knapp lukning og beltestropper, en design med fem lommer, skinny fit og ei beskåret lengde. NA-KD Reborn er vår mest bærekraftige kolleksjon. Dette produktet er laget av sertifiserte, mer bærekraftige materialer, noe som betyr at det er bedre enn de som er laget av tradisjonelle materialer.

Økologiske petite jeans med høyt liv

Lyse mom-jeans

Vårens kuleste jeans og bukser

Non-stretche mom jeans med en høy midje. Jeansene er blå og har tapered buksebein med en ankellang benlengde. De er laget av denim og har en lynlås.

I seks ulike farger

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer