Annonsørinnhold

Varme, herlige vinterjakker

Her er jakkene som holder deg varm i vinter.

Varme, herlige vinterjakker

Unn deg selv en ny jakke i vinterkulda. Under finner du mange varme dunjakker på salg, som garantert holder deg varm i vinter, og det til priser som ikke ruinerer deg.

Akkurat nå er det også salg på jakker mange steder, her er en snarvei til salgene:

Varme, herlige vinterjakker

Supervarm parkas i dun

Super dunjakke som varmer godt på kalde dager! Jakken er laget i mykt og matt materiale med fast hette! I tillegg har jakken lange glidelåser langs nedre del av jakken slik at den kan utvides f.eks. når du setter deg ned!

BESTILL IDAG OG FÅ 40% RABATT HER

Klikk her og se flere andre dunparkaser også.

Varme, herlige vinterjakker

Lett og superherlig jakke som passer alle utendørsaktiviteter. Passer både til layering og alene♥

Denne jakka er skapt for skiftende vær. Uansett hvilken aktivitet du foretar deg utendørs er denne super. Den er fleksibel, men likevel robust samtidig som den har et isolerende lag som holder deg varm. Den er også vannavvisende og vindtett, noe som gjør at den passer alene, eller som et ekstra lag under en skalljakke. Perfekt å ha i tursekken da den er lett og tar liten plass♥ Kommer i flere farger hvorav noen er på 35% salg nå.

BESTILL HER

Varme, herlige vinterjakker

Hollies New York til halv pris

Fin og varm dunparkas fra HOLLIES som er perfekt i vinter. Jakken har en fin passform i en klassisk modell. Glidelås foran, to lommer med glidelås foran. Fuskepels på hetten og avtagbar krage i fuskepels. Akkurat nå får du den til halv pris

Varme, herlige vinterjakker

MARTINE LUNDE X BUBBLEROOM: Puffer Jacket Black

Trendy pufferjakke fra Martine Lunde X BUBBLEROOM. To lommer foran, og du kan markere midjen på en fin måte ved å justere båndene. Glidelås som kan lukkes helt opp i hetten.

Bestill nå til halv pris - kun 499 kr

Varme, herlige vinterjakker

Varm og god dunjakke

En lett og svært isolerende ecodun jakke, denne kan brukes hele vinteren! Jakken har fast, justerbar hette, innermansjetter og myk innerkrage! Vatteringen er 100% resirkulert isolasjon laget av plastflakser!

Kun noen få igjen på lager - nå til halv pris!

Anorakk med smarte løsninger

Repreve-anorakken er laget i vann- og vindtett materiale med 4-veis stretch som gir super komfort! Vattering i 100% resirkulert polyester! Anorakken har stor brystlomme med klaff og glidelåsene er vannavvisende! Lang glidelås i siden og avtagbar fuskepels!

Varme, herlige vinterjakker

bestill HEr og spar 35% NÅ

Vattert Jakke med 25% RABATT

Denne jakken er polstre og har en høy krage, en glidelås- og knapplukking nede på framsiden, to åpne sidelommer, lange armer med elastiske, trange mansjetter, snøringer på den nederste linningen, en avslappet, koselig passform og en normal lengde. Denne jakken finnes i svart.

Varme, herlige vinterjakker

Sjekk farger og størrelser her

Varm og deilig parkas♥

Vattert parkas fra Twentyfour i vanntett materiale og med tapede sømmer! Jakken har en innside med sydde kanaler og 100% resirkulert vattering! Sidelommer med glidelås samt justeringsmuligheter i livet og hette med avtagbar fuskepels!

Varme, herlige vinterjakker

Bestill i dag

Lekker kåper med feminin passform♥

Sjekk ut denne nydelige kåpen fra NA-KD! Utrolig fin med sin markerte midje, krage og håndlommer! Denne må du bare sikre deg!

Varme, herlige vinterjakker

Se flere bilder og bestill her

Nydelig parkas til under tusenlappen

Lekker, trendy jakke i lengre modell, fra HAPPY HOLLY. Jakken har en behagelig passform og er vattert. Glidelås foran med logomerke, lommer foran med trykknapper. Fôret, avtagbar hette, aAvtagbar fuskepels. Kan åpnes med glidelås i sidene, og avrundet nederkant.

Varme, herlige vinterjakker

BESTILL HER

Campitello Padded Jacket

Lengre, vattert jakke fra CHIARA FORTHI.Jakken har en stor, lodden, avtagbar krage i pelsimitasjon.Alle glidelåser på jakken er gullfarget, noe som gir jakken et eksklusivt preg.

Varme, herlige vinterjakker

BESTILL NÅ

Førsteklasses teknisk parkas♥

En førsteklasses parkas fra Patagonia som er varm, værbestandig, vindblokkerende, og dessuten har et dødsfint design!♥ Denne har et 2-lags skall som er laget av 100% resirkulert polyester og en slitesterk, vannavvisende finish! En vanntett toveis glidelås maksimerer jakkens værforsvar, samtidig som den fine passformen glir lett over andre kleslag! Fôret med en varm og myk børstet innside for ekstra varme og komfort♥

Patagonia er anerkjent for sitt engasjement for miljø og bærekraft og har blant annet motatt prisen "UN Champions of the Earth award", fra FN for sine tiltak.
Patagonia er anerkjent for sitt engasjement for miljø og bærekraft og har blant annet motatt prisen "UN Champions of the Earth award", fra FN for sine tiltak. Vis mer

SE FLERE BILDER OG BESTILL HER

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer