Annonsørinnhold

- Vårt største salg på sexleketøy og erotikk

Kondomeriet kliner til med svært frekke priser på bestselgere. – Men vær tidlig ute, de beste tilbudene forsvinner først!

- Vi har barbert prisene på en rekke bestselgere til ham og henne og har inkludert noen av våre mest populære merkevarer i Black Week-salget, forteller salgs- og markedskoordinator i Kondomeriet, Renate Jansson.
- Vi har barbert prisene på en rekke bestselgere til ham og henne og har inkludert noen av våre mest populære merkevarer i Black Week-salget, forteller salgs- og markedskoordinator i Kondomeriet, Renate Jansson. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Kondomeriet er i gang med sitt Black Week-salg, og her bugner det av gode tilbud på populære merker som Womanizer, We-Vibe, Fleshlight og Kondomeriets populære julekalender.

Se hele salget her

– Dagene under Black Week, og særlig Black Friday, har alltid vært populære salgsdager hos oss. Og i år blir det større enn noen gang! Av erfaring vet vi at de beste tilbudene alltid forsvinner først, og derfor er det «førstemann til mølla»-prinsippet som gjelder, forteller salgs- og markedskoordinator i Kondomeriet, Renate Jansson.

I tillegg til å tilby knallpriser på bestselgere, kan Kondomeriet også friste med mange gode pakketilbud og opptil 60 % rabatt.

– Og det venter nok også flere overraskelser under Black Week, så det gjelder å følge med. Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves, fortsetter Jansson.

Les også: Stor oversikt over alle Black Week-salgene

Her er noen av de beste kjøpene du gjør under Black Week hos Kondomeriet:

Spar 1000 kroner på Womanizer-pakke

- Vårt største salg på sexleketøy og erotikk

Nå får du Womanizer Premium, verdens mest solgte sexleketøy for kvinner, og en liten g-punktvibrator med på kjøpet. Les mer og bestill her. Se hele Black Week-salget hos Kondomeriet her.

Spar 20 % på We-Vibe Melt By Iselin Guttormsen

- Vårt største salg på sexleketøy og erotikk

I samarbeid med Kondomeriet har Iselin Guttormsen lansert sin egen utgave av klitorisstimulatoren We-Vibe Melt. Dette er Guttormsens personlige favoritt innen sexleketøy. Les mer og bestill på tilbud her.

Halv pris på Rampete Rabittvibrator

- Vårt største salg på sexleketøy og erotikk

Denne spennende rabbitvibratoren stimulerer g-punktet og klitoris samtidig, i tillegg til å by på en litt rampete overraskelse. Les mer og bestill på tilbud her.

Spar 300 kroner på naughty julekalender

- Vårt største salg på sexleketøy og erotikk

Kondomeriets populære julekalender «Naughty and Nice» er snart utsolgt, så her bør du agere kjapt hvis du skal få tak i den på tilbud. Her finner du flere erotiske kalendere på salg.

Spar 30 % på Fleshlight

- Vårt største salg på sexleketøy og erotikk

Produsenten bak verdens mest solgte sexleketøy for menn har inngått et eksklusivt samarbeid med Kondomeriet. Kjøp Fleshlight på tilbud her.

Se alle Black Week-kupp hos Kondomeriet her

Flere Black Week-saker:
Følg Black Week live her
Fantastiske tilbud hos Fredrik & Louisa
Få oversikt over alle salgene
Sportsgigant med enorme tilbud
Tidenes beste tilbud på VPN?

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer