Annonsørinnhold

Verdens minste og letteste tredemølle er helt genial

Tredemøllen veier bare 23 kilo og kan brettes sammen når den ikke er i bruk.

Nyheten Walkingpad C2 er trolig verdens minste og letteste gåbånd.
Nyheten Walkingpad C2 er trolig verdens minste og letteste gåbånd. Vis mer

De brettbare og lette tredemøllene i Walkingpad-serien har revolusjonert markedet for tredemøller og gåbånd. Apparatene har en unik teknologi som gjør dem brettbare. De er også svært lette og enkle å håndtere, noe som gjør at du kan stue dem under en seng eller plassere dem oppetter veggen når du ikke trener.

Nå har det kommet en splitter ny Walkingpad som er enda mindre, smidigere og lettere enn de andre modellene. C2 veier bare 23 kilo og er dermed trolig verdens minste tredemølle/gåbånd.

Walkingpad C2 har en topphastighet på 6 km/t, og den egner seg derfor best som et gåbånd for alle som trenger å trimme hjemme eller på kontoret. Perfekt å hente frem når du skal se på TV!

C2 kommer i tre ulike farger, hvit, blå og gul

Walkingpad C2 tar minimalt med plass når den er brettet sammen. Denne kan du ta med på kontoret hvis du har lyst til å ta deg en gåtur mens du jobber.
Walkingpad C2 tar minimalt med plass når den er brettet sammen. Denne kan du ta med på kontoret hvis du har lyst til å ta deg en gåtur mens du jobber. Vis mer

Kun 36 enheter sendt til Norge
I Norge er det Mystuff som har enerett på salg av Walkinpads. De har tatt inn C2 som et testparti, og 5. november får de 36 enheter på lager.

Erfaringsmessig rives nye Walkingpad-modeller vekk på kort tid, så det kan lønne seg å forhåndsbestille nå dersom du ønsker å sikre deg en enhet fra det første partiet. Det neste partiet kommer trolig først i 2022.

Les mer om Walkingpad C2 og bestill her

Treningsfrues favorittmølle har en toppfart på 15 km/t

Personlig trener Camilla Aastorp Andersen er imponert over hvor god Walkingpad K15 er å løpe på til tross for at den er mye mindre og lettere enn tradisjonelel tredemøller.
Personlig trener Camilla Aastorp Andersen er imponert over hvor god Walkingpad K15 er å løpe på til tross for at den er mye mindre og lettere enn tradisjonelel tredemøller. Vis mer

Hvis du synes du ikke får nok mosjon av en mølle med maksfart på 6 km/t, finnes det flere andre Walkingpad-modeller å velge mellom.

Årets nye toppmodell, K15, har en toppfart på 15 km/t og en stigning på 4 prosent. Denne veier mer enn de andre Walkingpadene, men fortsatt under halvparten av tradisjonelle tredemøller. K15 kan heller ikke brettes sammen, men den kan foldes opp og er utstyrt med hjul. Den er derfor mye enklere å håndtere og stue vekk en vanlige møller.

Den personlige treneren og motivatoren Camilla Aastorp Andersen, bedre kjent som Treningsfrue, har nylig testet to Walkingpad R2 og K15 hjemme på Skedsmo. 41-åringen lot seg imponere av hvor god Walkingpad er å løpe på til tross for at de er mindre, lettere og tynnere enn tradisjonelle møller.

- K15 er tidenes mølle å ha hjemme. Den er enkel å bruke, går opp til 15 km/t, har god demping og lager lite lyd. Perfekt å ha i stua! forteller Aastorp Andersen.

Les mer om Walkingpad K15 og bestill her

Se alle Walkingpad-modeller her

Bjørn Andersen og kona er ivrige brukere av Walkingpad A1 hjemme i huset i Son. C2 er en ny, lettere og designmessig penere utgave av A1.
Bjørn Andersen og kona er ivrige brukere av Walkingpad A1 hjemme i huset i Son. C2 er en ny, lettere og designmessig penere utgave av A1. Vis mer

Norsk service og verksted i Norge
Som nevnt over har Mystuff enerettighet og patent på Walkingpad. Nettbutikken har levert partier både til Oslo Kommune, Forsvaret og tusenvis av nordmenn, og det er mange eldre blant de fornøyde kundene.

Dersom du skulle ha behov for reparasjon eller reservedeler, har Mystuff verksted og service i Norge. Les mer her.

Se alle Walkingpad-modeller her

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer