Annonsørinnhold

- Vi er en sporty familie, og Mazda CX-5 passer veldig bra til vår livsstil

Mats Trygg tester kjøreglede på skogstur.

Mats Trygg og familien skal på skogstur. På veien dit blir Mazda CX-5 testet ut på både komfort og kjøreopplevelse. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Han er en av norsk ishockeys største, en levende, aktiv legende. Mats Trygg er 40 år, men spiller fortsatt back for Lørenskog og Norge.

13 år som proff

Trygg står med smått utrolige 136 landskamper, nest mest i norsk hockeyhistorie. Karrieren er enorm, Oslo-gutten har spilt for åtte toppklubber og var utenlandsproff i Sverige og Tyskland i hele 13 år.

kJØREGLEDE: På trange, svingete veier fikk Trygg og familien virkelig føle hvordan CX-5 kom til sin rett.
kJØREGLEDE: På trange, svingete veier fikk Trygg og familien virkelig føle hvordan CX-5 kom til sin rett. Vis mer

Nå bor han i Oslo med samboer og to barn. Som ute på isen er han opptatt av glede, fart, kraft og kvalitet.

Kompakt-SUV

Derfor takket han umiddelbart ja til å teste den sporty og kjøreglade familie-SUVen Mazda CX-5. Den smidige og kjappe backen fikk mandat til å teste ut bilen under svært ulike forhold.

LEGENDE: Mats Trygg er en av Norges mest meritterte ishockeyspillere. I en alder av 40 år er han fortsatt aktiv - også på landslaget. Foto: Nora Lundqvist // Lundqvist Photography
LEGENDE: Mats Trygg er en av Norges mest meritterte ishockeyspillere. I en alder av 40 år er han fortsatt aktiv - også på landslaget. Foto: Nora Lundqvist // Lundqvist Photography Vis mer

Hans egne stikkord var Mazda CX-5 og kjøreglede på tørr asfalt og våt grus. Han ville oppleve SUVens komfort og sikkerhet, og hvor morsom bilen var å kjøre på smale og brede veier på landet og inne i storbyen.

• Mazda CX-5: Bestill prøvekjøring

Fryd i baksetet

I løpet av ti dager testet han blant annet den robuste firehjulstrekkeren på skogstur i Østmarka - og selvsagt til og fra treningsøkter.

Turen til skogs ser du i videovinduet over. På veien dit fikk Trygg virkelig se de sporty kjøreegenskapene til CX-5, og hvordan datteren frydet seg i baksetet da han trykket på gassen.

• Les mer om Mazda CX-5, du kan også bygge din egen bil her.

Under ser du hvordan det gikk da Trygg tok med seg CX-5 ut på isen:

Mats Trygg tester ut Mazda CX-5 på vei til trening, og vi blir med ishockeyspilleren inn i garderoben og ut på isen. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer