Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

PÅ DYNEJAKT? Vi vet alle hvor mye riktig dyne kan ha å si for søvnkvalitet og er derfor spente på hva dere mener om denne miljøvennlige fiberdynen fra Høie. Foto: Høie
PÅ DYNEJAKT? Vi vet alle hvor mye riktig dyne kan ha å si for søvnkvalitet og er derfor spente på hva dere mener om denne miljøvennlige fiberdynen fra Høie. Foto: Høie Vis mer

Vi søker 10 personer som vil teste en miljøvennlig dyne fra Høie

Det eneste du trenger å gjøre er å sove med den og si din mening!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Høie har utviklet en dyne med fokus på miljø og komfort – og vil at du skal teste den! Er du opptatt av myke kvaliteter når du skal sove? Er en god temperatur avgjørende for søvnkvaliteten din? Eller plages du av allergi? Vi søker 10 personer som vil teste verdens første Svanemerkede fiberdyne – det er bra bra for deg og for miljøet. Testpersonene får teste dynen, deretter gi sin ærlige dom, og selvsagt beholde dynen!

Høie-dynen består av en unik fiber som er spesielt utviklet for dens mykhet og lange levetid. Produktet er perfekt for deg som lett blir varm om natten da det hverken opptar fukt eller lukt. Samtidig holder fibrene godt på varmen når det blir kjølig.

Høie-dynen er også et allergivennlig alternativ da den ikke støver, er lett å vaske og tørke. I tillegg er fiberdynen et prisgunstig alternative sammenlignet med dun. Dynen er også den første og eneste fiberdynen som tilfredsstiller Svanemerkets strenge krav til produkt og miljø.

Svanemerket er det offisielle miljømerket i hele Norden, opprettet av myndighetene for å gi forbrukerne troverdig miljøinformasjon. Merket stiller strenge krav til hele produktets livssyklus - fra uttak av råvarer, produksjon, brukskvalitet og gjenbruk og avfall - og til alle relevante miljøproblemer underveis. Svanemerket står for redusert klimabelastning, bærekraftig ressursbruk og en giftfri hverdag.

I tillegg til at du får dynen du tester, vil alle som melder seg på som testpilot motta et eksklusivt tilbud fra Høie om dette er ønskelig.

Høres dette ut som noe for deg? Meld deg på under da vel!

powered by Typeform

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.