ANNONSØRINNHOLD

SØKER TESTFAMILIER: Blir din familie én av de tre som får prøve vårt familieabonnement - og gi din tilbakemelding? Hvor mange kroner kan du spare for deg og dine nærmeste?
SØKER TESTFAMILIER: Blir din familie én av de tre som får prøve vårt familieabonnement - og gi din tilbakemelding? Hvor mange kroner kan du spare for deg og dine nærmeste?Vis mer

Vi tar mobilregningen for deg og din familie i ett år

Vi søker tre testfamilier til å prøve vårt mobilabonnement spesielt tilrettelagt for familier.

Ønsker du å prøve vårt familieabonnement? Abonnementet gir tilgang på fri tale, fri SMS og MMS samt en viss mengde mobildata til hvert familiemedlem.

Dersom du blir trukket ut, ønsker vi at du skal bestille abonnementet hos oss (du mottar i så fall en e-post med retningslinjer). Du vil motta en samlefaktura i testperioden, som du slipper å betale. Dette er bare så du skal se hvordan den totale brukeropplevelsen er, og eventuelt hvor mange penger du kan spare på å bytte abonnement.

De tre familiene som blir valgt, får ett års fri bruk av familieabonnementet der vi dekker månedsavgiften for hele familien etter test-perioden. Alt overforbruk, samt tilleggstjenester som forsikring, TV 2 Sumo e.l. må du betale selv.

FOR HELE FAMILIEN: Hvilket abonnement passer best for alle i din husstand/familie?
FOR HELE FAMILIEN: Hvilket abonnement passer best for alle i din husstand/familie? Vis mer

Vi søker familier med minimum tre medlemmer, hvor minst én er forelder. Alle medlemmer må ha et mobilabonnement/mobilnummer og en smarttelefon fra før. Det er viktig at ingen i familien har bindingstid hos sin nåværende mobiloperatør, som hindrer dem i å bytte mobilselskap for en periode.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.