Annonsørinnhold

Vi trenger deg som vil vinne en Renault ZOE i sommer

Hjelp oss med testing av bilen, og vinn fire ukers gratis lånebil.

MARKEDSLEDENDE: Renault ZOE gir lengre rekkevidde for pengene enn noen elbil på markedet, og nå ønsker vi din hjelp til å vise den fram.
MARKEDSLEDENDE: Renault ZOE gir lengre rekkevidde for pengene enn noen elbil på markedet, og nå ønsker vi din hjelp til å vise den fram. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

«Den smarteste elbilen du kan kjøpe akkurat nå», mente TV 2 da de testet Renault ZOE nylig.

Nå vil vi gjerne ha andre til å teste denne praktiske og kompakte elbilen. Med hele 400km rekkevidde er det den elbilen som gir deg desidert mest rekkevidde for pengene.

Renault ZOE kommer med sikker hjemmelader, ferdig installert - inkludert i prisen. I tillegg har den god lastekapasitet. Det er fem seter og fem dører.

Andre ting? Du får full oppdatering av bilens batterikapasitet via en kul app, og designet er urbant: Elegant med rene linjer, men også ganske lekent. Renault ZOE fikk maksimale 5 stjerner i Euro NCAP kollisjonstest, og kan fås med BOSE lydanlegg.

Hvis du vil hjelpe oss med å teste bilen, innebærer det å være med på en konkurranse her i Oslo-området.

Vi plukker ut tre heldige deltakere som vil konkurrere om hovedpremien på 4 ukers gratis leie av Renault ZOE i sommer*. I tillegg får alle 3 deltakere velge seg ut et par supre briller fra Renault Shop til en verdi av opptil 1.299,-.

Kunne du tenke deg å være med? Fyll ut skjemaet under!

*Perioden man kan låne bilen er i tidsrommet 4. juli – 6. august 2018.

powered by Typeform

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer