Annonsørinnhold

Video: Årets biff-overraskelse

Årets Biff 2016 er kåret, og en ukjent kandidat stakk av med seieren. Se hva slags kjøtt du bør satse på neste gang du skal nyte et godt biff- måltid!

Årets Biff 2016 er blitt kåret. Det ble verken den rustikke tomahawk, den velkjente mørbradbiff eller den høyt elskede entrecôte som vant, men en type kjøtt som er ukjent for de fleste.Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Årets Biff 2016 er kåret og det ble en høyst overraskende kandidat som stakk av med seieren.

Det ble hverken den rustikke tomahawk, den velkjente indrefileten eller den høyt elskede ribeyesteak som vant da Årets Biff 2016 ble kåret for nylig.

I stedet var det en en annen og mer ukjent utskjæring som endte med å stjele rampelyset og vinne de kritiske dommernes gunst.

Den spesielt utvalgte og kritiske biffjury valgte ut fra konsistens, smak og aktualitet hvilken biff de mente skulle hedres med tittelen.

Se videoen hvor det avsløres hvilken biff som stakk av med seieren.

THE BEEF 2016

Hedersbetegnelsen «Årets Biff» er gitt til et stykke kjøtt som har gjort seg spesielt bemerket i 2016. Biff er nemlig ikke bare et stykke kjøtt, men også et måltid, en livsstil, en opplevelse og en vitenskap, som også forteller en historie om hvem vi er.

THE BEEF har fokus på smak, opprinnelse, dyrevelferd, utskjæring, tilberedelse og signalverdier. Juryen besto av kokkene Thomas Rode, Dan G. Christiansen, Anders Kirkeby og Brian Blixt Jacobsen. I tillegg finner vi Københavnslakter Jens Slakter fra Slakteren ved Kultorvet, matblogger Jane Faerber, ernæringsekspert Ina Clausen og fremtidsforsker Liselotte Lyngsø i juryen. Eventet ble arrangert av DFDS og biffrestauranten Explorers Steakhouse.

Les mer på www.dfds.no/thebeef

Video: Årets biff-overraskelse

Explorers Steakhouse

Visste du at DFDS har en biffrestaurant om bord på Københavnbåten? Explorers Steakhouse har siden 2008 hatt fokus på biff av høy kvalitet. På menyen finner du blant annet tørrmodnet ribeyes fra amerikanske kjøttkveg, dansk oksemørbrad og striploin fra frittgående kyr hos Kildegården ved Mariager Fjord.

Se den fristende menyen og les mer om Explorers Steakhouse her.

Video: Årets biff-overraskelse

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer