Annonsørinnhold

Vinn drømmereise til New York

Du kan også vinne 734 millioner

Vinn drømmereise til New York
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Eurojackpot er et av de nyere spillene til Norsk Tipping. Der kan du vinne svimlende summer hvis du er så heldig å ha de fem hovedtallene og de to stjernetallene riktig, og tidligere førstepremieutbetalinger har vært over 800 millioner kr. Denne uken er potten på vannvittige 734 millioner.

Fantastiske reiser for to

Det som ikke like mange er klar over er at ved å spille en vanlig rekke i Eurojackpot er du også med i trekningen om en reise for to personer til forskjellige spennende og eksotiske reisemål.

På lille julaften trekker Norsk Tipping hele tre vinnere som alle vinner en tur for to personer til New York. Reisen blir skreddersydd for akkurat deres behov og inkludert i premien er et eget shoppingbudsjett. Dette blir litt av en tur og ønsker du å være med i trekningen kan du spille her.

Machu Picchu, Peru
Machu Picchu, Peru Vis mer

Fremtidige reisemål

I årets siste Eurojackpot trekning er det Machu Picchu i Peru som er reisemålet. Da skal dere først bo noen dager på en lodge ved Amazonas før dere tar tog til Machu Picchu og bor på luksushotell i Cusco.

Reisen er som vanlig for to personer og avreise er i april 2017. Dette er en opplevelse av de sjeldne og trekningen er altså dagen før nyttårsaften.

Flere muligheter til å bli millionær

Selv om det er drømmen om å vinne mange hundre millioner kroner som gjerne er det man forbinder med Eurojackpot så er det ikke bare førstepremien som kan gjøre deg til millionær.

Hvis du er så heldig å få fem hovedtall og ett stjernetall så kan du vinne store summer allikevel, avhengig av hvor mange millioner det er i 2. premie potten, og hvor mange du må dele premien med. For noen uker siden var andrepremien på 36 millioner, men også tredjepremien, som du vinner ved å ha de fem hovedtallene riktig, gir ofte rundt en million kroner i premie og har flere ganger vært over to millioner kroner.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer